Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,25 | 77.060 | 14,678 | 5,24 | 5,26 | 1,15% |
@plavi01
Napisao si i dalje prodaje
Pa ne prodaje,i neznam sta moram bolje procitati
Zagrebacka sta je prodala prodala je do zadnjeg trgovinskog dana 2015g. i sa 4 pala na 7 poziciju
Plavi01 iako sam se nadovezao na tvoj upis nisam mislio na tebe kad sam rekao da nekima nece biti nikad dobra, znam da je tebi dobra, i meni je.. transakcija 204, po asku 😉
dečki,ma sve rokaj
kaj bu ovo kaj pomoglo
tim orešković
Među smjernicama se navodi i pojednostavljenje administrativnih prepreka za ulaganja u turizmu i porezna rasterećenja s naglaskom na fiskalna rasterećenja u nadležnosti jedinica lokalne samouprave te izmjene zakona o PDV-u u smjeru smanjenja stope sa 13 na 5,5 posto (13 posto je trenutno važeća stopa PDV-a za usluge smještaja i hrane i pića u turizmu).
kaj bu ovo kaj pomoglo
tim orešković
Među smjernicama se navodi i pojednostavljenje administrativnih prepreka za ulaganja u turizmu i porezna rasterećenja s naglaskom na fiskalna rasterećenja u nadležnosti jedinica lokalne samouprave te izmjene zakona o PDV-u u smjeru smanjenja stope sa 13 na 5,5 posto (13 posto je trenutno važeća stopa PDV-a za usluge smještaja i hrane i pića u turizmu).
Ovo je odlično za turizam !
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/F4Ugkdb8gqEc8C8bhREV7w==.pdf
Revizija na bolje ionako odličnih rezultata..
A po svim najavama sezona 2016. će biti još bolja…
uspješna berba je počela za nas koji smo u ovoj dionici već godinama i očekivano
bilo bi vrijeme da i fondovi progledaju