Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,25 | 77.060 | 14,678 | 5,24 | 5,26 | 1,15% |
Ja sam kao dionicarka za to da trezor kupi sto jeftinije. Zasto bacati zarađeni novac?
[/quote]
ispravno, ali što to znači. da dopusti rušenje cijene a čime se umanjuje i vrijednost tvog udjela kao dioničarke?
[/quote]
Za dugoročne dioničare bolje je da trezor kupuje dionice po što jeftinijoj cijeni.
Zasto bi ovo sada stanje(cijena) bilo lose?
Lose moze biti za pojedince koji zele prodati
Ako trezor kupuje jeftino znaci da spekulanti izlaze i da ce ih svakog dana biti sve manje i manje.
Ako znate koliko firma vrijedi onda nema panike i zabrinutosti jer uskoro ce proljece, pa ljeto pa jesen 😉
a izmedu svega negdje ce biti dividenda a ja se toplo nadam i jos neka akvizicija te nastavak rasta prihoda i zarade.
Ovo zadnje receno treba biti jedino vazno a ne sve ove promjene cijene.
Ja sam kao dionicarka za to da trezor kupi sto jeftinije. Zasto bacati zarađeni novac?
[/quote]
ispravno, ali što to znači. da dopusti rušenje cijene a čime se umanjuje i vrijednost tvog udjela kao dioničarke?
[/quote]
Kolega nemojte samo otrcane fraze tipa. dopusti rušenje cijene itd. znamo da to nema smisla….
Tko još može čuvati cijenu, odnosno braniti cijenu ili suprotno kočiti cijenu….
[/quote]
pa bar je to na našem tržištu kapitala moguće!
nekad 4. a sada 7.igrač zaba skrbnički i dalje prodaje (ukupno 200 000 kom) ne znam dali sam dobro pratio
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2016__1912016110914.pdf
očito ima nekih drugih boljih prilika
Ko i prvi put….21,56 ludi dan na burzama, možda se opet ponovi, pa ću opet ući na tim razinama, al kratkoročno
nekad 4. a sada 7.igrač zaba skrbnički i dalje prodaje (ukupno 200 000 kom) ne znam dali sam dobro pratio
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2016__1912016110914.pdf
??
Ocito nisi
05.01.16
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.824.642
19.01.2016 .
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.824.642
ne samo da ima drugih prilika izgleda da će i valamar biti odlična prilika na nižim razinama
Nekima je Valamar odlična prilika na svim razinama, a nekima izgleda nije niti na jednoj…
Bome, mrak za RH. Svaka čast!
malibu
napisao sam nekad 4.igrač
a ti opet navodiš podatke sada kada je 7.igrač
malo bolje pročitaj ako već uzvraćaš