RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 02:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
77.060
14,678
5,24
5,26
1,15%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zašto se prestalo s kupovinom dionica u trezor?
Sada bi to bio idealan scenarij, kako za kompaniju tako i za nas male dioničare, da se obrani vrijednost dionice.

Ja sam kao dionicarka za to da trezor kupi sto jeftinije. Zasto bacati zarađeni novac?
[/quote]

ispravno, ali što to znači. da dopusti rušenje cijene a čime se umanjuje i vrijednost tvog udjela kao dioničarke?
[/quote]

Za dugoročne dioničare bolje je da trezor kupuje dionice po što jeftinijoj cijeni.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Zasto bi ovo sada stanje(cijena) bilo lose?
Lose moze biti za pojedince koji zele prodati
Ako trezor kupuje jeftino znaci da spekulanti izlaze i da ce ih svakog dana biti sve manje i manje.
Ako znate koliko firma vrijedi onda nema panike i zabrinutosti jer uskoro ce proljece, pa ljeto pa jesen 😉
a izmedu svega negdje ce biti dividenda a ja se toplo nadam i jos neka akvizicija te nastavak rasta prihoda i zarade.
Ovo zadnje receno treba biti jedino vazno a ne sve ove promjene cijene.

Zašto se prestalo s kupovinom dionica u trezor?
Sada bi to bio idealan scenarij, kako za kompaniju tako i za nas male dioničare, da se obrani vrijednost dionice.

Ja sam kao dionicarka za to da trezor kupi sto jeftinije. Zasto bacati zarađeni novac?
[/quote]

ispravno, ali što to znači. da dopusti rušenje cijene a čime se umanjuje i vrijednost tvog udjela kao dioničarke?
[/quote]

Kolega nemojte samo otrcane fraze tipa. dopusti rušenje cijene itd. znamo da to nema smisla….

Tko još može čuvati cijenu, odnosno braniti cijenu ili suprotno kočiti cijenu….
[/quote]

pa bar je to na našem tržištu kapitala moguće!

nekad 4. a sada 7.igrač zaba skrbnički i dalje prodaje (ukupno 200 000 kom) ne znam dali sam dobro pratio
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2016__1912016110914.pdf
očito ima nekih drugih boljih prilika

ne samo da ima drugih prilika izgleda da će i valamar biti odlična prilika na nižim razinama

Ko i prvi put….21,56 ludi dan na burzama, možda se opet ponovi, pa ću opet ući na tim razinama, al kratkoročno

nekad 4. a sada 7.igrač zaba skrbnički i dalje prodaje (ukupno 200 000 kom) ne znam dali sam dobro pratio
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2016__1912016110914.pdf

??
Ocito nisi
05.01.16
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.824.642
19.01.2016 .
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.824.642

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

ne samo da ima drugih prilika izgleda da će i valamar biti odlična prilika na nižim razinama

Nekima je Valamar odlična prilika na svim razinama, a nekima izgleda nije niti na jednoj…

slijedi nam precesija

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/313669/Default.aspx

slijedi nam precesija

Bome, mrak za RH. Svaka čast!

malibu
napisao sam nekad 4.igrač
a ti opet navodiš podatke sada kada je 7.igrač
malo bolje pročitaj ako već uzvraćaš

discover
smiri malo hormone u ovoj sam dionici od stoljeća 7

New Report

Close