RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 12:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
36.716
7,004
5,22
5,26
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ako neće adris/maistra dali hoće valamar
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/maistra-u-utrci-za-13-opatijskih-hotela-516409

ne može nas nitko skinuti,najjači smohttp://www.mojedionice.com/start/Start.aspx
za dionicu s najvećim porastom prometa, kao i dionicu godine prema izboru javnosti, Valamar Rivijeri.
ovo po malo postaje dosadno.još kad napravimo akviziciju gdje je kraj Valamaru…..

Pa Valamar je već napravio akviziciju ove godine

Jučer su objavili stjecanje ukupno 55.150 vlastitih dionica tijekom 8. i 11. prosinca. Nakon navedenog stjecanja, kompanija posjeduje ukupno 1.266.217 trezorskih dionica, odnosno nešto više od 1,0% od ukupnog broja izdanih dionica.

a drugih kupaca nema

Jučer su objavili stjecanje ukupno 55.150 vlastitih dionica tijekom 8. i 11. prosinca. Nakon navedenog stjecanja, kompanija posjeduje ukupno 1.266.217 trezorskih dionica, odnosno nešto više od 1,0% od ukupnog broja izdanih dionica.

a drugih kupaca nema

da, loše je što nema novih kupaca, ali je opet odlična stvar da kompanija kupuje vlastite dionice, zar ne?

Čini mi se da prodaja slabi dok se kupnja drži dosta nisko

Mislim da su konačno izašli ona dva fonda koja prodaju već dulje vrijeme

Mislim da su konačno izašli ona dva fonda koja prodaju već dulje vrijeme

Koja dva fonda?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

SZAIF i Auctor Invest d.o.o.

Ako se ne varam oni su sudjelovali u zadnjoj dokapitalizaciji Valamara.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Čini se da ste u pravu, između dvije knjige dioničara koje imam, prodali su oko 50k komada… tako da je veoma vjerojatno da su nastavili prodavati…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Vjerojatno, s obzirom da je SZAIF od 6. mjeseca prodao oko milijun dionica, a u zadnjih godinu dana oko 2 i pol milijuna.

New Report

Close