Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,08 | 84.933 | 16,733 | 5,06 | 5,12 | -0,39% |
@plavi01, sve to stoji, izvještaj spada u rubriku “snovi”. ali cijena na burzi …. hm, hm .
mora se nešto rasta ostaviti i za 11 mjesec i bolje da raste polagano
ne znam . po meni , fi je tako dobro da bi u neka sretnija vremena bilo koja dionica sa ovakvim rezultatom na zse rasla cca 10% . na žalost takvih vremena više nemamo , ali eto, kažeš da bi moglo biti u 11. mjesecu . do tada ćemo zalomiti nešto drugo. lp
Izvjestaj odlican a reakcija na burzi losa.
na žalost za mene koji sam na kupnji, ovo je ipak osuđeno na rast. brojke ipak na kraju presuđuju.može se malko smanjivati cijena (onako umjetno , zavaravanje ) , ali ovdje je to tako dobro, da na kraju rezultat cijene dionice mora biti dobar (znatno viši od trenutnog ) .
kod adrisa pretpostavljam slična situacija (tamo se tek očekuje fi )
Netko koristi odlično FI i krati poziciju.
Koliko potencijala s obzirom na dosadašnji rast ima RIVP?
20%?
Možda taj vidi veći potencijal negdje drugdje.
Definitvno vidi..Možda u Adrisu gdje su prepucavanja oko vlasničke strukture. Činjenica je da je RIVP jako puno rastao u zadnje vrijeme, i moglo bi se reći da je ovakvo izvješće očekivano, i očekivanja su bila ugrađena u cijenu.
Osobno sam i ja malo skratio poziciju, očekujem još nešto nižu cijenu, pa se vjerojatno opet vratim..
No, i dalje sam vrlo visoko izložen ovoj poziciji!
Valamar za 2016 najavljuje smanjenje ulaganja i to ponajviše zbog nerješenosti turističkog zemljišta i pdv na turizam.
Najavljuje ulaganja u kampove pa alo se misli na Pulu:
http://www.puntizela.hr/hr/mapa
sjetim se neiskorištenih kampova s velikim mogućnostima u
Arenaturistu.Izvrsno odrađen posao na Krku/Baška pogođen točno u pravom trenutku bio je kompatibilan sa organizacijom/spajanjem rivp/vlho/korf i vrhunskim ulaganjem u elitni hote koji je dokazao da se i dalje trebaju dodavati dodatne * a za to u profitabilnim kampovima ima još puno prostora.No najviše bi volio VALAMAR u Opatiji bajnoj a Crikva je dio moje mladosti.Tu sam dolazil ko pravi paradajz turist.
ovo danas je “nagrađivanje “poslovnih rezultata. kešovina stand by .
RIVP je samo ove godine rastao vec 27% i ovo izvjesce stvarno nikome nebi trebalo biti iznenadenje pa da ce cijena ici jako gore ili dolje na odredjeni dan.
RIVP je samo ove godine rastao vec 27% i ovo izvjesce stvarno nikome nebi trebalo biti iznenadenje pa da ce cijena ici jako gore ili dolje na odredjeni dan.
Tako je, opće je poznato da svi hrvati vuku genetske korijene od Nostradamusa i Babe Vange, te su u predviđanju budućnosti 100% točni.