Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,10 | 15.759 | 3,090 | 5,10 | 5,12 | 0,39% |
Dobar dan svima !
Ljudi……..,jel’ to moguće, dionica zarađuje 55 lipa po dionici, a dijeli dividendu i dobro se trži…
Posjedujem dionicu, da ne mislite da vam trljam noseve, al’ se pitam, tko tu pije, a tko će tu platiti ?
Uglavnom za nečijih 90tak tisuća zaba više ne skrbi..
Do kada ce trajati pritisak..
Pa zar ti ljudi iz top10 ne čitaju preporuke analitičara 😀
Dobar dan svima !
Ljudi……..,jel' to moguće, dionica zarađuje 55 lipa po dionici, a dijeli dividendu i dobro se trži…
Posjedujem dionicu, da ne mislite da vam trljam noseve, al' se pitam, tko tu pije, a tko će tu platiti ?
Novi si ovdje(a možda i stari sa novim nickom) , a već mudruješ i drukaš !Ohladi malo da se ne pregriješ .
Auuuuuu…., ja lijepo pitao, odmah napad, drukaš !!!!!
Nije sramota biti neuk i negdje nov, možda su i drugi bili nekad malo manje pametni, malo manje znali, ako je bilo sreće netko dobronamjeran im je nešto i rekao-
Odakle pomisao da drukam… na što, na -up, na – down, ja sam samo lijepo pitao.
Dionicu posjedujem, i smatram je ulaganjem, i u Poreču sam živio i radio, i smatram to dobrim ulaganjem. Nije mi jasan dostupan podatak o 55 lipa zarade po dionici, i isplaćena dividenda . Ako je sramota pitati i forum treba ukinuti.
Ili funkcionira po principu privatnog članstva ?
I nov sam na forumu, kao ispod čekića, i nastojim biti pristojan i poštujem starije članove.
Činjenica je da je RIVP jedna od najlikvidnijih dionica i to se sada koristi kada se na brzinu trebaju neki novci, to koriste i veliki i mali….
Mislim da ce, kad ADRS zavrsi prodaju duhana i kad HT-u jos padne dividend yield, RIVP biti blue chip broj 1 na ZSE.
Ima likvidnost, free float, market cap, dividendu, ….
Što to konkretno znaći?