RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 09:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,10
15.759
3,090
5,10
5,12
0,39%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e šta je tu čudno, pa na dobrom izvješću se prodaju pozicije jer je rast već odrađen, a na lošem kupuje 😉

Čudno je da se prodaje kad se za 3Q očekuje još bolji izvještaj!.
Prema svemu sudeći, rekordno u svakom pogledu.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

A zasto tuc po asku, tj zasto bi ljudi placali vise kad se ocito moze kupit za manje? Meni je super dok ima onih koji zele prodat po ovoj cijeni 😉

Tko god bio prodavač, hvala mu 🙂

Čudno je da se prodaje kad se za 3Q očekuje još bolji izvještaj!.
Prema svemu sudeći, rekordno u svakom pogledu.

ma sve 5, zekim se to su neke nelogičnosti na ZSE,, obično bude tako kontra logike, sigurno da super posluje,

e sad koliko je već sve to ukalkulirano u cijenu u ovih par godina? dali netko drugi ima veči potencijal,,,, al definitivno samo pozitiva ovdje 🙂

Kod Valamara očekujem svake godine povećanje dividende s obzirom da se profitabilnost povećava a većinski traže izlaz iz vlasničke strukture te sa atraktivnom dividendom privlače vanjske ulagače a zatim i domaći fondovi neće biti imuni na izdašnu dividendu.[emo_smijesak]

Otkuda ti to da većinski traže izlaz iz vlasničke strukture?

slijedi nam precesija

Bilo je objavljeno u novinama da Austrijanci imaju namjeru prodati Rivijeru i posvetiti se svom glavnom biznisu. Ne bi bio iznenađen kad bi nakon odličnog trećeg kvartala uprava predložila isplatu izvanredne dobiti iz prijašnjih godina nešto slično ali ne u tako izdašnoj svoti kao kod Adrisa.[emo_smijesak] To su moja osobna razmišljanja i nije poziv na kupnju ili prodaju Rivijere.

točno, bilo je spomena. i imaju taman preko 50%!

Haha, spomena, dok vi skuzite neke stvari…

slijedi nam precesija

A koje bi stvari trebali skužit ?

Lorencin: Prihod od turizma bit će osam milijardi eura

http://www.banka.hr/hrvatska/lorencin-prihod-od-turizma-bit-ce-osam-milijardi-eura?utm_source=nldnevni&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

“… Među TOP 20 destinacija u Hrvatskoj po noćenjima u prvih sedam mjeseci četiri su iz Istre i to Rovinj, Poreč, Medulin i Umag, dok se Dubrovnik nalazi na drugome mjestu….”

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close