Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,25 | 58.633 | 11,158 | 5,24 | 5,26 | 0,00% |
24,67
To je ATH u trenutku dok je provodeno spajanje i nisu svi imali registirane dionice. Pitanje jel bi islo do te razine tada da su svi imali mogucnost trgovanja tada.
istina, ali od tada su se ipak dogodile neke pozitivne stvari, kako kod samog valamara tako i općeg stanja u turizmu u Hrvatskoj! Slažete se? Kakva su vaša predviđanja?
vedro nebo
kako nisu imali svi dionice? to je bilo prvih dana nakon spajanja, 1. ili 2. ili 3.10. prošle godine i ja sam tad prodavao bez problema. mislim da se 1.10. trgovalo prvi put ujedinjeno.
vedro nebo
kako nisu imali svi dionice? to je bilo prvih dana nakon spajanja, 1. ili 2. ili 3.10. prošle godine i ja sam tad prodavao bez problema. mislim da se 1.10. trgovalo prvi put ujedinjeno.
Upravo zbog tog, ajmo reci, praznog prostora do namire neke brokerske kuce nisu odmah preregistirale pozicije. Pitanje kakav je i naputak od SKDD-a bio.
pa di vam se žuri. bolje da prebrzo ne raste jer to privlači neodlučne. neka se sad malo hladi preko ljeta. ili ste vi tu da preko noći uzmete 2%? ta vremena su iza nas za neko dulje vrijeme. a jednom će se opet ponoviti ludilo. tada treba biti u dionicama 100% i prodati .
Malo se ispuhalo nakon punjenja MM-a? malo jos pricekati pa podebljati pozicije? ipak je sezona odlicna pa ce takvi biti i rezultati! [emo_cool]
Malo se ispuhalo nakon punjenja MM-a? malo jos pricekati pa podebljati pozicije? ipak je sezona odlicna pa ce takvi biti i rezultati! [emo_cool]
mislim da su sva ta dobra očekivanja već ugrađena i cijenu