RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,26
31.473
5,986
5,24
5,26
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@gonzales
,

šalite se?!?!?!?!!? Pa ova dionica (uključujući KORF), nije stala rasti već 5 godina!!!!! Napokon imati pravi rast?!?!?! Svašta….

oprosti kresso,slabo sam upucen

Kolega KressoM,mogli bi opet staviti okladu sa lokalnim pesimistima na koliko će cijena porasti nakon revalorizacije i izlaska na stranu burzu.Moje viđenje cijene će biti min.35kn po dionici.[emo_smijesak]

Kolega KressoM,mogli bi opet staviti okladu sa lokalnim pesimistima na koliko će cijena porasti nakon revalorizacije i izlaska na stranu burzu.Moje viđenje cijene će biti min.35kn po dionici.[emo_smijesak]

Mislim da se stvari odvijaju u dobrom smjeru samo naravno za nas je to sve sporo, firma se dovodi u red i biti će interesantno vidjeti ove godine već izvješće za prvo polugodište, ja očekujem puno bolje financijske rezultate jer se firma dovodi u red i sve te investicije će dati i puno bolji rezltat a i za predstavljanje firme stranim investitorima treba realno prikazati sve financijske parametre a kod Valamara oni mogu biti još puno bolji jer za to postoji ogroman prostor…

Kolega plavac,pojedinim investitorima(u koje se ubrajam i sam)imajući dionice KORF-a od 2011.evo sada već petu godinu vrijeme je takoreći proletjelo a špekulantima je nezamislivo ulaganje na rok od mjesec dana tako da još uvijek ima svakakvih nestrpljivih imaoca dionica ali proći put sa dionicom KORF-a u razdoblju 2011-2015 je neprocjenjivo pozitivno iskustvo…kriza predugo traje tako da određeni broj ulagača unovčava zarade od par posto uslijed manjka likvidnosti i rasta tržišta međutim investirajući u ovu dionicu na srednji rok očekujem iznad prosječne prinose…kao i do sada…[emo_smijesak]

Kolega KressoM,mogli bi opet staviti okladu

Ma zapravo, kolega, mi koji imamo dionice u biti se neprestano kladimo na nju… To je tako…

I pohvale za “svjedočanstvo dugogodišnjeg dioničara KORF/RIVP-a”! [emo_smijeh][emo_palacg]

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Krešo jesi to ti pomeo sve do 20,50?

No pain no Game

Trenutno je trgovina RIVP 80% redovnog prometa na ZSE.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Koliko pozitivnih vijesti u relativno kratkom roku te budući potencijal sugerira mi opravdano poprilično višu cijenu od trenutne a kad preračunate u cijenu KORF-a još uvijek smo ispod ATH…Kolega Krešo,Plavac i ostali cijenjeni kolege investitori “vrijeme je na našoj strani” a glavni dio priče tek slijedi…[emo_smijesak]

Krešo jesi to ti pomeo sve do 20,50?

A oli smo već do toliko dogurali? Izvrsno! Ma niti ne pratim sada dobro jer sam na mobitelu na putu…

Al ja se ionako suzdrzavam od kupnje jer mi je i ovako preveliki dio portfelja( oko 35% čini mo se…). Lijepo je biti dioničar ovakvog nečeg kao RIVP, a pogotovo pri ovim cijenama!

P.S. Imam dionice RIVP i ovo nije poziv na kupnju ili prodaju! Ako koga zanima RIVP neka se posavjetuje sa onima koji su ovlašteni davati investicijske savjete, a i uz to nek sam pogleda što sve RIVP ima i jel to vrijedi ovih novaca…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Uz to, zanimljivo je pogledati prosječnu!

Zadnje vrijeme svaka transakcija koja je bila malo veća išla je po dosta većoj cijeni od cijene po kojoj se trgovalo…

http://www.tportal.hr/biznis/trendovi/378034/Indeksi-stagnirali-Valamar-Riviera-u-fokusu.html

Drago mi je da ste svi ovdje u plusu, ja nisam nazalost, nesto sitno iznad 23 kune mi je ulaz, ali me raduje ova dividenda.

New Report

Close