RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ima tu jos 2-3 godine

Ja bih prije rekao da će biti dividende, nego da neće, ali manja nego prošle godine. IMHO.

Poštovani kolega ivanorešković,

moj mentalni sklop jednostavno nije na tolikoj razini da shvati što ste mi htjeli poručiti… Da li je to bio odgovor na moje pitanje? Ako je – molim Vas obrazložite mi na jednostavniji način, tj. tako da mogu shvatiti…
Unaprijed Vam hvala !

Zašto ne?

Mogućnost isplate dividende ne ovisi samo o prethodnoj godini.
Dividenda prošle godine je isplaćena iz dobiti 2005. – 2011. (ne znamo ni je li isplaćena cijela dobit).
Može se isplatiti iz zadržane dobiti 2012-2014 npr.

Bitno da ima i dobiti i dividende [emo_smijesak]

Poštovani,

smijemo li se usuditi razmišljati o nekakvoj (kolikoj- tolikoj) dividendici ove godine? Dobit je upola manja… To je bitno za nas konzervativne ulagače koji ne misle prodavati ovu dionicu.

A sad si prodo? Eh, sladak je ovakav pad kad vidiš da takvi likovi ko ti popuse! Sad se nadaj da si dobro odlucio i da ce padati jos pa da nisi pogrijesio sto si izasao sa koliko minusa? 10%?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Očito netko stalno stiska prema dolje, postavljaju se veći nalozi na prodaji i stalno pomiću prema dolje i polako se skuplja na nižim razinama…

to je moje viđenje stvari, ja imam ovoga puno i kada bi pala cijena na 17 kn još bi poduplo portfelj ali na žalost ništa od toga….

sada prodaju drhtave ručice i oni koji su to dobili a ne kupili, ali to je sve normalno i u redu…

A trezor i dalje skuplja…
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2015__1722015113114.pdf

Neznam da li ste se raspitali u inv-zajednici da li netko od ovih iz Top 10 ima margin na RIVP?

iznošenje mojih stavova može biti nepromišljeno stoga na temelju njega nemojte donositi investicijske odluke

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Očito netko stalno stiska prema dolje, postavljaju se veći nalozi na prodaji i stalno pomiću prema dolje i polako se skuplja na nižim razinama…

to je moje viđenje stvari, ja imam ovoga puno i kada bi pala cijena na 17 kn još bi poduplo portfelj ali na žalost ništa od toga….

sada prodaju drhtave ručice i oni koji su to dobili a ne kupili, ali to je sve normalno i u redu…

možda da odete pogledati u knjigu dioničara što se događa, možda bi to razjasnilo vaše nedoumice ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2015__1922015134550.pdf
ima se,,,
može se…

nije vrag da i oni ne znaju šta kupuju,nama ne valja a oni kupuju!

da se malo pohvalim kako sam debelo podebljao poziciju RIVP, sada mi samo ova dionica čini više od 33% portfelja.. mrvicu riskantno, ali šta kad im vjerujem..za mene ovo je dobrovoljna mirovinska štednja koju ću podizati za 10-20 godina 😉

New Report

Close