Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Možete li biti malo konkretniji zašto je loše?
Ja npr. vidim da je dobit prije oporezivanja 20mkn veća nego prošle godine [emo_ooooo]
Fiskalizacija. Zato svi turisti imaju veću dobit.
A vjerujem da se žele prodati pa da kupcu budu ljepši.
Jasno da se u Valamaru skriva dobit i sve ostalo, ne ide Valamar na prodaju kao LRH…[emo_smijesak]
Nakon što sam prolistao izvješće, te kupnju nakon njegovog izlaska, nameće mi se zaključak da je netko ovo danas dobro iskoristio da kupi preko 40000 komada RIVP…
A budimo iskreni, ovakvo izvješće smo mogli i očekivati…ja sam samo iznenađen sa stavkom koliko je otišlo na plaće…očito su veliku količinu ljudi zaposlili…
Sad opet Q1 koji će bit bolji, pa Q2 koji će bit vrlo dobar i onda dolazi vrhunac Q3 koji će biti super i sve opet ispočetka…
Pa izvjesce nije tako lose ne kuzim spiku mislim da se u ponedjeljak vracamo na stare pozicije
lijepo sam vam opisao. overbought klasični. ne brinite se dugoročno, ali kratkoročno može biti svega…ulagači su mirni, burekdžije će imati proljeve.
S obzirom na najavu ovolikih ulaganja a vjerujem da hoće mozeš samo zamislit na koliko će se povećat prihodi i dobit.Cijenu dionice ne određuje sadašnjost nego kupuješ ili prodaješ budućnost!
KOMPANIJE
Objavljeno: 13.02.2015
Neto dobit Valamar Rivijere 52,2 milijuna
Valamar Riviera d.d. ostvarila je u prošloj godini neto dobit od 52,2 milijuna kuna, upola manje nego u 2013. godini, pokazuje danas objavljeno financijsko izvješće te kompanije. Usporedbe radi, u 2013. neto dobit te kompanije iznosila je nešto iznad 106 milijuna kuna. Po privremenim nerevidiranim podacima, ukupni konsolidirani prihodi u 2014. iznosili su 1,116 milijardi kuna, što je povećanje za 30 milijuna kuna u odnosu na isto razdoblje iste godine.