RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 10:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Marko Čižmek je dodao kako ove godine ne očekuje pomak u privatizaciji istaknuvši kako su “utezi” za kupnju državne imovine još uvijek isti, od interesa lokalnih vlasti do preko neriješenih brojnih “papira” i imovinsko-pravnih odnosa.

Treba nam privatizacija na rumunjski

[poslovni.hr]

Novac se slijeva u najkvalitetnije projekte. Makroslika regije ne potiče priljev investicija, ali postoje tvrtke koje su privlačne
Ivan Kurtović, Interkapital

Dom holding imao je u portfelju udjele 400 tvrtki, a veći dio je prodao u roku pet godina. Državi treba jako dugo da privatizira
Marko Čižmek, Valamar

TURISTIČKI SEKTOR IMA jedne od najkvalitetnijih projekata:
koliko za sada vidim LUKŠIĆI svoje ne buju svoje prodavali.ADRIS isto tak.
LEKO vjerojatno isto.OSTALO-svi mogu dobiti ponudu za prodaju.

Poštovani,
kao što vidite bid se žestoko tovari. Pogledajte zadnji sat trgovanja danas… Da Vam budem potpuno iskren – to mi već pomalo ide na nerve. Koliko god da se pojavi veliki nalog – bude poklopljen ! Eto, iskren sam prema Vama. Sutra ulazimo u Crobex i nadam se da će se ta situacija početi lagano mijenjati. Valjda će i godišnje izvješće za koji dan… Ova dionica zaslužuje puno više.
Srdačan pozdrav, drage kolege !

@vdt
Pratim ovu dionicu već neko vrijeme, ali mi se čini da ima puno potentnijih dionica od ove….
Da li je realno da cijena ove dionice dođe sa 20 kn na 25 kn? To je prinos od 25%.
Siguran sam da ima više potentnijih dionica od ove iako mislim da je RIVP odlična firma….ali kao što je već rečeno…da bi ovdje bilo nešto od značajnijeg rasta, ovdje moraju ući investitori koji su spremni utući više desetaka ili čak više stotina milijuna kuna…

Pa zbog toga je dionica krenula od MTP te u najkraćem roku na uređeno tržište a od sutra po ubrzanom postupku i u Crobex a znamo šta to znači za još veću likvidnost da se ove pretumbacije izvrše brže. Sve ide svojim zacrtanim i isplaniranim tokom da do početka predsezone dionice budu u “pravim” rukama…ostaje nam đoker u rukavu tj.Bečka burza a tada mislim da će profit biti veći od 25%…[emo_smijesak]

@vdt

Pratim ovu dionicu već neko vrijeme, ali mi se čini da ima puno potentnijih dionica od ove….
Da li je realno da cijena ove dionice dođe sa 20 kn na 25 kn? To je prinos od 25%.
Siguran sam da ima više potentnijih dionica od ove iako mislim da je RIVP odlična firma….ali kao što je već rečeno…da bi ovdje bilo nešto od značajnijeg rasta, ovdje moraju ući investitori koji su spremni utući više desetaka ili čak više stotina milijuna kuna…

Mislite da ima potentnijih dionica od ove? Možda,vjerojatno da, ali i ovo je u samom vrhu…Dolazi malo po malo ljeto..

A zašto ne bi bilo realno da dođe na 25 kn. , pa Korf je po godinama znao imati i veće prinose.Ako su investitori mogli prije “utući”(valjda bi trebalo reći investirali) desetke i stotine milijuna kuna ,valjda će moći i sada ,kada je tvrtka još bolja i transparentnija.

Kroz hotele prođe oko 500 animatora godišnje

tražu se animatori, počinju pripreme za sezonu, za koju očekujem da će biti rekordna! Recesija se bliži kraju, ljudi će si priuštiti još više odmora..

Netko tiska dolje a onda se pojavi nalog od 10.000 dionica i gura gore, ovo će u jednom trenutku eksplodirati i otići preko noći jako gore, moje viđenje stvari…

A zašto ne bi bilo realno da dođe na 25 kn. , pa Korf je po godinama znao imati i veće prinose.Ako su investitori mogli prije "utući"(valjda bi trebalo reći investirali) desetke i stotine milijuna kuna ,valjda će moći i sada ,kada je tvrtka još bolja i transparentnija.

Ne kažem da nije realno, realno je, ali mislim da ima nekih drugih dionica gdje se može očekivati puno veći rast….inače, o RIVP-u kao firmi imam dobro mišljenje i da vidim potencijal rasta do cca 40 kn u iduće 2-3 godine ja bih to kupio, ovako kalkuliram…spremniji sam na veći rizik u nekim drugim dionicama gdje isto vidim perspektivu (nisu turističke dionice).

Poštovani,

mislim da je u dvijema dogovorenim transakcijama (16:00:11 i 16:00:12) kupac – indexni fond. Vrlo je izvjesno…

svi su više puni rivp u svojim portfeljima
ovdje mora doći netko novi s tačkama punim love da kupi nešto onak za prav

Činjenica je da treba dosta para da se ovo digne na 25 kn ili više, ali je činjenca i da se već par mjeseci cijena lijepo drži na 20 kn uz manje oscilacije što je jako dobro,
– svi veći su zadnje vrijeme nešto akvizirali, i Plava Laguna, Maistra, LRH itd. a Valamar je kako kaže Čizmek dosta pregovarao prošle godine ali ništa se nije kupilo tako da mislim da im je krajnje vrijeme da uz neku akviziciju i organski rast kroz 2 god. doguraju do 1,5 milijardi kuna prihoda….

New Report

Close