RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 17:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

na 19,90 sve prolazi, promet preko 60 000 kom

ovo je potvrda da put do 25 neizbježan uz odredjene i zdrave korekcije,ovo definitivno vrijedi

RIVP-R-A
19,95 19,60 19,95 19,83 19,80 19,94 102.089 kom 2.024.749,86 kn + 1,53%

pa evo, ja osobno očekujem kratkoročno znatan skok cijene (skupština , uvrštenje i još cijeli niz već nabrojanih faktora.)

Moja opservacija je do kraja godine, vrijeme bude pokazalo. Moze biti naglih skokova ali mislim da nisu odrzivi vec impulzivni. Poslije NG, nadam se da cemo vidjeti svakogodisnje pumpanje, ako nesto to ne poremeti..Zivio
[/quote]

Prvi dio odrađen(post od 24.10. na cijeni 20 kn), jedino sam prognozirao lokalno dno na 19, došlo je do 19,15 ili tako nesto, e sad Nova godina je i red je da se ostvari i drugi dio prognoze, zar ne?!

No pain no Game

Ako mogu samo pitati zašto onaj nalog na kupni koji je bio na 20kn 4000kom. se stalno spušta.
Da li želi kupiti ili gura cijenu?

Hm?

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Mario44@
Vidiš taj nalog ide gore pa dolje i izgleda kao da bježi, svašta meni tu izgleda ali ja samo vidim da je prodaja sve slabija i da se mora udarati po ASK-u ako se žele kupiti neke količine, stvar se bitno promjenila od prije mjesec ili dva kada sam ja masovno kupovao, samo sam čekao na BID-u, ali sada tako ne ide, a kuda će još morati dignuti cijenu da se počnu prosipati značajnije količine to nitko ne zna, ja pretpostavljam da se tek na 25 kn mogu očekivati neke veće količine na prodaji…

ako se po ovoj objavljeno cijeni proda imperijal onda je 25 kn za valamar tek
početak ako upadne akvizicija

Svi su se utšali,vrijeme je za nove razine(21-22kn).

Zima je na vrhuncu, saudijski princ kaze da nafta vise nikada nece biti 100 dolara sto je lijepa vijest za turizam, putovanja ce
biti jeftinija, za cas ce proljece i cijene turista po malo idu gore, ako vrijeme bude samo donekle dobro mogla bi sezona biti
iznad svih ocekivanja….
sto se tice trgovine sve manje se udara po BID-u i cijena normalno ide prema gore, do ljeta ocekujem bar 25 kn…..moje vidjenje
stvari bez nagovora na ikakvu aktivnost….

Nitko ništa ne komentira,zanimljivo.[emo_novac]

Ovaj što je bio sa 9.000 dionica na prodaji na 19,90 kn je brzo pobjegao čim su mu se približili, on izgleda služi da tiska prema dolje…

http://www.seebiz.eu/vise-od-pola-milijuna-kuna-za-uredenje-aerodroma-na-krku/ar-102933/

http://www.camping-adriatic.com/hr/jezevac-kamp-krk
od tog porasta nešto će doći i u hotel i kampove valamar

New Report

Close