Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,22 | 24.482 | 4,690 | 5,22 | 5,24 | 0,00% |
https://www.ski-obertauern.at/webcams
Nažalost, ovo je valjda najtoplija skijaška sezona s najmanje snijega otkako sam živ. 🙁 Managament i austrijski vlasnici nisu pali s Marsa. Odabir lokacije nije bio slučajan. Naime, snijega će sljedećih godina okolo biti sve manje, dok će ga zbog Obertauernove visine u ipak biti. I to je točka gdje će Valamar, osim što nudi kvalitetne hotele moći nametnuti i više, visoke cijene usluga. Pa tko je ljubitelj snijega i skijanja i može si priuštiti, dobro došao. 🙂
Što to znači za prihode, “niste više mali pa znate što želim reći”. 😀
CERPić prodao 2025 komada htijući valjda ukazati na to kako će nas u 2025. godini lišiti svoje nazočnosti. 😛
Što to znači za prihode, “niste više mali pa znate što želim reći”. 😀
Što se tiče prihoda na temelju osobnog srednjoškolsko obrazovanja mogu reći da razumijem donekle tu problematiku. A kad sam kod tog lijepog razdoblja uvijek se rado sjetim jedne profesorice i njene mudrosti kad je rekla “Više prihoda će donijeti 4 nego 3 hotela”. Eeee, dobra moja profesorica duševna je bila, Bog njoj zdravlje dao. I da, uvijek nam je kao primjer navodila Švicarsku, zemlju nesvrstanu. Kao oni su nešto bolji ovo-ono, nemam pojma.
I naravno Google ne laže!
CERPić na dijeti.
Samo 1010 komada.
Dajte, pojačajte to malo…ovako vas se nećemo riješiti ni 2025. 🙁
Dubrovnik +9% od početka godine
Od početka godine registrirano je blizu 59 tisuća dolazaka i 128 tisuća noćenja – devet posto više nego u istom razdoblju lani.
Zato kad blok promet od 100000 kom po 5,20 nije uračunat u prosjek. Neznam zašto pošto je u prometu zbrojen
Usput, kaže se u postanom članku da se zemljotres osjetio i u Puli, pa čak i u Zagrebu itd. Pa onda je to valjda trebalo postati za Arenu. Arena ima hotele u Puli i Zagrebu, a ne Valamar! 😀