Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,21 | 60.713 | 11,642 | 5,20 | 5,22 | 0,00% |
93000 kom na prodaji po 19,90
ne sekirajte se ima toga ko pljeve kupljeno po par kuna o čemu sam već pisao
pa me je napao advokat za ovu dionicu.sada se vrti kupljeno od par kuna do 10
tak kuna a i diskont mora biti da bi ušli veći ulagači pa je trenutno otprilike
i realan bvps oko 14 kn na moje dionice
ma poštovani pogledajte malo bolje što sam prezentirao
u svom trezoru nemaju dionice(izvor moje dionice)
da bi na zse naveli da ih imaju i da trezor kupuje a vi pišete o nekom preuzimanju
kuršlus
dobro je da su dali obavijest da kupuju dionice
Kako god bilo lijepo je vidjeti trezor u akciji, zasto?!? Pa jednostavno zato jer je ocito spreman amortizirati svu trenutnu prodaju, sto nam govori da cijena nece bitno roniti, odnosno i skepticima dize razinu povjerenja. Nitko ne moze reci da je ovo lose za cijenu dionice. S druge strane ocito misle da su ovo povoljne razine za dokup?! Ili su blesavi pa kupuju malo tak iz pizdarije?!
Kupac razmišlja globalno i dugoročno ..
Opaa…
prošlo u komadu 41.560 dionica po 19,90kn (ukupno 827,044kn).
Broj dionica RIVP-R-A:
(nominala=0) 126.027.542
Ukupan broj dionica:
(29.12.2014) 126.027.542
Broj i % vlastitih dionica:
(nema podatka)
za ovo navodim da nema info da imaju dionice u trezoru.
zato i može 93 000 dionica na prodaju i po meni je sve pod kontrolom ali to ja tako predpostavljam ali nije u potpunosti transparentno.
ja ipak kao izvor uzimam moje dionice.
podatke koje navodi valamar navodi nešto o vlastitim dionicama ali se ne vidi koliko
Nemoj tako Moll 🙂 za kog ti navijas nase ili njihove?!
za sve, vidjet ćemo, sretna Nova godina [emo_smijesak]
trezor može kupiti do 10 %.kupovati će i drugi i time će se držati prodaja pod kontrolom.tako i mora biti jer se izlazi na bečku burzu a tamo se još bolje zna što se prodaje
Plavi opusti se malo, previse si napet. I zaboravi neko vrijeme na tu vrazju Becku burzu, kao da tamo tece med i mlijeko kao kod lopine a pijani i priglupi milijuneri jedva cekaju da pokupuju sve dionice rivp..
@ Moll, hvala i tebi i tvojima puno srece u Novoj godini, i zelim ti rivp za 365 dana na 25 kn. Zivio