RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 18:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,21
60.713
11,642
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

93000 kom na prodaji po 19,90
ne sekirajte se ima toga ko pljeve kupljeno po par kuna o čemu sam već pisao
pa me je napao advokat za ovu dionicu.sada se vrti kupljeno od par kuna do 10
tak kuna a i diskont mora biti da bi ušli veći ulagači pa je trenutno otprilike
i realan bvps oko 14 kn na moje dionice

ma poštovani pogledajte malo bolje što sam prezentirao
u svom trezoru nemaju dionice(izvor moje dionice)
da bi na zse naveli da ih imaju i da trezor kupuje a vi pišete o nekom preuzimanju
kuršlus

dobro je da su dali obavijest da kupuju dionice

Raste napetost na dionici a bome i mašta….

Kako god bilo lijepo je vidjeti trezor u akciji, zasto?!? Pa jednostavno zato jer je ocito spreman amortizirati svu trenutnu prodaju, sto nam govori da cijena nece bitno roniti, odnosno i skepticima dize razinu povjerenja. Nitko ne moze reci da je ovo lose za cijenu dionice. S druge strane ocito misle da su ovo povoljne razine za dokup?! Ili su blesavi pa kupuju malo tak iz pizdarije?!

No pain no Game

Kupac razmišlja globalno i dugoročno ..

@roger

Opaa…
prošlo u komadu 41.560 dionica po 19,90kn (ukupno 827,044kn).

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Broj dionica RIVP-R-A:
(nominala=0) 126.027.542
Ukupan broj dionica:
(29.12.2014) 126.027.542
Broj i % vlastitih dionica:
(nema podatka)
za ovo navodim da nema info da imaju dionice u trezoru.
zato i može 93 000 dionica na prodaju i po meni je sve pod kontrolom ali to ja tako predpostavljam ali nije u potpunosti transparentno.
ja ipak kao izvor uzimam moje dionice.
podatke koje navodi valamar navodi nešto o vlastitim dionicama ali se ne vidi koliko

Netko je upravo alocirao ~100 000 € u rivp. Nadajmo se da ce ih uspjesno oplodit.

No pain no Game

Nemoj tako Moll 🙂 za kog ti navijas nase ili njihove?!

No pain no Game

Nemoj tako Moll 🙂 za kog ti navijas nase ili njihove?!

za sve, vidjet ćemo, sretna Nova godina [emo_smijesak]

trezor može kupiti do 10 %.kupovati će i drugi i time će se držati prodaja pod kontrolom.tako i mora biti jer se izlazi na bečku burzu a tamo se još bolje zna što se prodaje

Plavi opusti se malo, previse si napet. I zaboravi neko vrijeme na tu vrazju Becku burzu, kao da tamo tece med i mlijeko kao kod lopine a pijani i priglupi milijuneri jedva cekaju da pokupuju sve dionice rivp..
@ Moll, hvala i tebi i tvojima puno srece u Novoj godini, i zelim ti rivp za 365 dana na 25 kn. Zivio

No pain no Game

New Report

Close