RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 12:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dakso, 01.02.2024. u 10:32

Cent gore cent dole, ekipa iz uprave mi kaže da idemo na 4.50 do kraja mjeseca. Do skupštine ništa.

Onda se nadati dobroj sezoni, i onda opet cent dole cent gore.

Uzeli dobru lovu u 2023. a dionica i dalje miruje, pa ko je tu više lud.

dyonicar, 01.02.2024. u 15:03

Dakso, 01.02.2024. u 10:32

Ekipa iz Uprave mi kaže da idemo na 4.50 eura do kraja mjeseca.

O-ho-hoo, pa Vi ste direktno povezani s Upravom! 😀 I to nam kažete tek sada?! 😀 S obzirom da kažete da dionicu držite godinama, čudi me da Vam u Upravi već prije nekoliko godina nisu rekli da je dionica katastrofa. Pustili su Vas da toliko dugo patite? Nisu fair. 😛

@svi Mislim da svatko tko ima malo više iskustva na ZSE i na forumu razumije smisao gornjih postova. 🙂 Počela se dizati prašina. Dobar znak.  🙂

Evo papučaru. 4.50 idemo lagano za dole loša predsezona šta će sad izmisliti haha. A vi se ponadali da ćemo na 5 e do nove godine. E koji amateri pišu bajke ovdje

Porečki hotelijer ne ugošćuje samo turiste.

https://istarski.hr/node/98059-porecki-hotelijer-ne-ugoscuje-samo-turiste-pogledajte-kakve-je-kucice-izgradio

Procurilo izvješće i dividenda.

lojtra, 14.02.2024. u 10:42

… zna se cijena ili…?…

Cijena čega? Lupio netko po asku malo veću cifru pa sam se ponadao da je krenulo.

Cookie63, 14.02.2024. u 14:43

… mislio sam naravno na iznos div… (:O.

lojtra, 14.02.2024. u 10:42

… zna se cijena ili…?…

neš ti cifre !?  …protrgovano okruglo 0,01% tržišne kapitalizacije 😉

ova ZSE je došla na nivo klinaca koji razmjenjuju sličice 🙁

skroznovi, 14.02.2024. u 15:51

neš ti cifre !?  …protrgovano okruglo 0,01% tržišne kapitalizacije 😉

ova ZSE je došla na nivo klinaca koji razmjenjuju sličice 🙁

Bas tako🤣

Najsimpatičnija točka mi je “prijedlog odluke o stjecanju vlastitih dionica”. 😉

Predmet: Obavijest o održanoj sjednici Uprave

Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo), sukladno članku 133. Pravila Zagrebačke burze d.d. objavljuje da je dana 14. veljače 2024. godine održana sjednica Uprave na kojoj je Uprava Društva: – razmatrala i utvrdila revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća Društva za 2023. godinu, koja uključuju i tromjesečna financijska izvješća za četvrto tromjesečje 2023. godine, – utvrdila prijedlog odluke o stjecanju vlastitih dionica, – utvrdila prijedlog odluke o isplati dividende.

Sukladno odredbama Zakona o trgovačkim društvima i odredbama akata Društva financijska izvješća i prijedlozi odluka upućuju se Nadzornom odboru Društva na ispitivanje i odobrenje. Godišnja financijska izvješća objavit će se u propisanim rokovima, a cjeloviti tekstovi prijedloga odluka objavit će se u Pozivu za Glavnu skupštinu, sve sukladno relevantnim propisima.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53328

Malo spekuliram oko todluke o stjecanju vlastitih dionica.

Mozda su se nacelno dogovorili s CERPom, otkupe dionice i ponude dionicarima isplatu dividende (ili djela) u dionicama?

Takva tip isplate je znao ici i ranije. Ja bi pristao, a saznati cemo uskoro.

maro77, 15.02.2024. u 15:30

Malo spekuliram oko todluke o stjecanju vlastitih dionica.

Mozda su se nacelno dogovorili s CERPom, otkupe dionice i ponude dionicarima isplatu dividende (ili djela) u dionicama?

Takva tip isplate je znao ici i ranije. Ja bi pristao, a saznati cemo uskoro.

Nebi bilo lose,  “rijesili ” bi se vlastitih dionica i manje bi zive love morali dati . Meni ok .

havi2, 15.02.2024. u 16:09
Mozda su se nacelno dogovorili sa CERPom, otkupe dionice i ponude dionicarima isplatu dividende (ili djela) u dionicama? Takav tip isplate je znao ici i ranije. Ja bih pristao, a saznati cemo uskoro.

Ne bi bilo lose,  “rijesili ” bi se vlastitih dionica i manje bi zive love morali dati . Meni ok.

Dobro zvuči, i ja bih prihvatio takvu opciju, ali za sada takva kombinacija ne zvuči previše izgledno. Da je bio moguć dogovor, on bi nastao vjerojatno već u zadnja dva mjeseca prošle godine, ali nije.

Vjerojatno će sljedećih mjeseci dalje kupovati na tržištu i postupno dizati cijenu. Mogu mirne savjesti kupovati vlastite dionice jer RIVP je – uz uvjet ponavljanja prihoda iz 2023. – kratkoročno podcijenjen u ovom trenutku. O dugoročnoj podcijenjenosti da ne govorimo.

New Report

Close