Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Kako vam se da liječiti te članke, ne razumijete da je to sve plaćena reklama i da se moraju nečime pohvaliti.
Ono što je nama bitno je cijena dionice, cent gore cent dole i tako vrijeme prolazi a neko umire kajak od vodećih. Nema tu pogače vidim.
Zasto ne prodate ako vam ne valja, a ako ste all in, pa ste nezadovoljni, onda je to vasa greska jer ste sva jaja stavili u jednu kosaru. Meni je recimo dobra dividenda i nek ide malo pomalo, meni dobro, a neke druge pozicije mi rade u medjuvremenu i ok.
U nekim dionicama se moze biti i sto godina, pitanje koji nam je ulaz i koliki posto portfelja je unutra.
Greska je samo plakat ( opcenito u zivotu ) ako smo pogrijesili u necemu , treba raditi na tome da se greska ispravi.
U vasem slucaju je to prodaja rivp i prebacivanje novaca u druge dionice gdje cete vise zaraditi.
Nema tu neke velike filozofije, ali plakanje i sipanje zuci vam sigurno nece pomoci.
lp
Havi2: “Nema tu neke velike filozofije, ali plakanje i sipanje zuci vam sigurno nece pomoci.”
Lojtra: “Čistina do 5,00 eura.👍”
@Havi2
Nije to plakanje. To je vrijeđanje. Jer kada netko umjesto “Valamar” napiše u ranijem postu”Valačmar”, onda tu nešto nije u redu i uvredljivo je. Teoretski, prema Kaznenom zakonu, baš da se zainate, dotičnoga bi Valamar mogao tužiti za uvredu i klevetu. Kritika i različita mišljenja su uvijek moguća, to je normalno, ne slažemo se uvijek svi sa svakim, ali ovo je nešto drugo.
@Lojtra
Da, u pravu ste. Odavno nisam vidio ovakvu “rastegnutu” knjigu prodajnih naloga do 5 eura. Šteta. A baš sam htio dokupiti nekih 100-200.000 komada, i sada ne mogu bez dizanja cijene na 6 eura. Smola! :-D
Čak sedam Valamarovih hotela među 11 najboljih u Hrvatskoj
https://istarski.hr/node/97551-cak-sedam-valamarovih-hotela-medju-11-najboljih-u-hrvatskoj
Zanimljivo. Ovi znaju sve točno u detalje što će se raditi.
Valamar investiert in bestehende Hotels
https://www.touristik-aktuell.de/nachrichten/news/datum////valamar-investiert-in-bestehende-hotels-1/
Kada se donosi odluka o dividendi?
24. travnja 2024. godine: Glavna skupština.
Cent gore cent dole, ekipa iz uprave mi kaže da idemo na 4.50 do kraja mjeseca. Do skupštine ništa.
Onda se nadati dobroj sezoni, i onda opet cent dole cent gore.
Uzeli dobru lovu u 2023. a dionica i dalje miruje, pa ko je tu više lud.
Riviera je najsporija u cjenovnom pomaku na gore iako za to razloga ima. Zašto je to tako? To je tako zato što Riviera ima najviše dioničara, ima ih prek 20.000. Kod svake dionice imamo i slabe ruke koje je drže, tamo gdje je najviše dioničara tamo je i najviše slabih ruku, kad većina njih proda cjenovni rast dionice ide brže.
Riviera ima puno nekretnina, a procjena njihove vrijednosti je iz devedesetih. I to će uskoro morati cijenu dionice uljepšati.
@svi
Mislim da svatko tko ima malo više iskustva na ZSE i na forumu razumije smisao gornjih postova. 🙂 Počela se dizati prašina. Dobar znak. 🙂