Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Rivp, užasna dionica već godinama sam njen dioničar i nikad na zelenu granu.
Kad je top sezona lipu/cent ne ide gore. Kad je korona kad je loše odmah ide dole.
Oni kao da mole boga da se nešto loše desi da cijena ide dole.
Dakso
Budi sretan da nemaš Ernt. Još je debelo pala a rezultati rekordni. Ja imam obadvije.
Ali strpljivo, vrijednosti će se otključati uskoro. Puta dva.
Hvale se na sva vrata, place idu gore, 13.placa, božićnica a zapravo je prava istina totalno drugačija.
Kadar ljudi katastrofalan, ni nepalci se ne žele više vraćati.
O dionici da niti ne govorim, godinama se peče na istom ulju.
Hvale se na sva vrata, place idu gore, 13.placa, božićnica a zapravo je prava istina totalno drugačija.
I tako ce biti jos neko vrijeme dok god se dug ozbiljnije ne smanji
Bio Sam ove godine u nekoliko valamarovih hotela različite kategorije, osoblje je primjereno kategorizaciji. Bio Sam I u hotelu 4|5 zvjezdica od konkurencije, Nema tu neke razlike.
Ne kupite dioncu i lijepo mirno spavate , nista lakse .
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/52729
Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo), obavještava da je dana 5. prosinca 2023. godine Nadzorni odbor Društva odobrio Poslovni plan (Budget) za 2024. godinu koji, između ostalog uključuje i kapitalne investicije u planiranom iznosu od 43,14 milijuna eura, što s prethodno odobrenim ulaganjima u Imperial Rivieri d.d. u iznosu od 38,43 milijuna eura čini ukupna ulaganja na razini Valamar Grupe u iznosu od 81,57 milijuna eura.
Nisam nikad kupio, naslijedio sam nažalost prije 15 god i uvijek je na istom više manje.
Jedino dividenda me pogurala malo 1100 e.
Ostalo je banana.