RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 23:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Insajder kupuje.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/51420

2007. g se nije moglo dogoditi da rukovoditelj kupuje a da cijena jako ne poraste.

nisam u toku ali vidim da cijena pada, sta se desava?

Pada cijeli market pa pada i RIVP.

Vjerojatno na vijesti o perzistirajućoj inflaciji i daljnjem povećanju kamatnih stopa.

Namjerno rušenje. Ja kupio.

Predsjednik nadzornog kupio po ,4,30 prije par dana. Ništa se od poslije nije dogodilo. Onaj članak o slabijem kolovozu a sutra će pisati suprotno, ne padam na te fore.

O slabijem kolovozu općenito za turizam, ne za rivp. Za apartmanđije. A rivp je u debelom plusu.

A koliko je rujan prebacio. Vjerovatno 50 posto.

Neizvjesnost je naglašena, kamatne stope rastu, zaoštravaju se uvjeti kreditiranja…

Imaju dosta duga, kao i ARNT, koja tako samouvjereno kupuje vlastite dionice. Kupuju ih na svome appleovskom P/E. U bliskoj budućnosti, ma kvragu, već sada će teško dolaziti do casha kroz dug. Morat će ili popraviti svoju profitabilnost ili neće biti dobro. Jedino i isključivo profitabilnost je stvarni pokazatelj zdravlja i uspješnosti kompanije. Ne kažem da RIVP nije profitabilan. Ali nije dovoljno profitabilan za to koliko ta dionica košta.

@lojtra

debeli plus, osim što minus bere na burzi!

https://www.seebiz.eu/trzista/turisticki-kolovoz-ipak-podbacio-evo-u-cemu-je-kvaka/295860

Ne piše se baš dobro! Budemo ipak pričekali rezultate sezone… za RIVP se baš i ne bojim, stalno su “prebukirani”

Probajte sada bilo što rezervirati, ja sam pokušao i nema slobodnih mjesta po hotelima u Istri.

Jučer nisu htjeli kupovati po 4,20, danas ili sutra će biti dobro 4,30.

Netko prodao , netko kupio odjednom 155 814 komada za 652 860 eurica .

New Report

Close