Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Pada cijeli market pa pada i RIVP.
Vjerojatno na vijesti o perzistirajućoj inflaciji i daljnjem povećanju kamatnih stopa.
Namjerno rušenje. Ja kupio.
Predsjednik nadzornog kupio po ,4,30 prije par dana. Ništa se od poslije nije dogodilo. Onaj članak o slabijem kolovozu a sutra će pisati suprotno, ne padam na te fore.
Neizvjesnost je naglašena, kamatne stope rastu, zaoštravaju se uvjeti kreditiranja…
Imaju dosta duga, kao i ARNT, koja tako samouvjereno kupuje vlastite dionice. Kupuju ih na svome appleovskom P/E. U bliskoj budućnosti, ma kvragu, već sada će teško dolaziti do casha kroz dug. Morat će ili popraviti svoju profitabilnost ili neće biti dobro. Jedino i isključivo profitabilnost je stvarni pokazatelj zdravlja i uspješnosti kompanije. Ne kažem da RIVP nije profitabilan. Ali nije dovoljno profitabilan za to koliko ta dionica košta.
debeli plus, osim što minus bere na burzi!
https://www.seebiz.eu/trzista/turisticki-kolovoz-ipak-podbacio-evo-u-cemu-je-kvaka/295860
Ne piše se baš dobro! Budemo ipak pričekali rezultate sezone… za RIVP se baš i ne bojim, stalno su “prebukirani”
Probajte sada bilo što rezervirati, ja sam pokušao i nema slobodnih mjesta po hotelima u Istri.