Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 34.882 | 6,659 | 5,20 | 5,28 | -0,38% |
U blagajni skupljeno već,38 posto više nego lani. Plus neće biti extra poreza. Vrijeme je na skok od 6 eura.
U blagajni skupljeno već,38 posto više nego lani. Plus neće biti extra poreza. Vrijeme je na skok od 6 eura.
Iz tvojih usta u Božije uši
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/50415
Ili su krivo napisali broj dionica, ili sam ja nesto krivo pohvatao ali cini mi se da moraju isplatiti izvanrednu dividendu od barem 0.2eur?
@lojtra, pogodili ste ili imate neki info? 🙂
P.S. U svakom slucaju izgleda da se rezervacije bas zestoko otkazuju… 😀
Po nesluzbenim info, do kraja 7. mjeseca.
Ali vecina rukovodeceg kadra koji su i dobili najveci dio dionica su vec dionicari tako da ne ocekujem neku veliku prodaju.
Ono sto me cudi je da netko na danasnju objavu reagira prodajom bloka od 61.5k kom…
Nitko ne komentira, a prakticno je objava da ce RIVP ove godine siplatiti barem 9% dividende na trenutnu cijenu… ludnica 🙂
Kolege što konzumirate kad vam se priviđa izvanredna dividenda?
a netko iz uprave tko je za nagradu dobio 60k, a ima još tolko od prije, mogao je danas prodati te od prije bez obzira koliko ne smije prodavati ove nove
A rivp ide na 750, a ne na 6
smijurija
Po nesluzbenim info, do kraja 7. mjeseca.
Ali vecina rukovodeceg kadra koji su i dobili najveci dio dionica su vec dionicari tako da ne ocekujem neku veliku prodaju.
Ono sto me cudi je da netko na danasnju objavu reagira prodajom bloka od 61.5k kom…
Nitko ne komentira, a prakticno je objava da ce RIVP ove godine siplatiti barem 9% dividende na trenutnu cijenu… ludnica 🙂
Kad bi isplatili 9% to bi podiglo cijenu na 50-60 kn,ovo bi postala prava dividendna dionica,ali ide se k tome,predprošle godine dividenda 2,5%,prošle 5% ,ove godine Bog je poživio da oplodi svoje kapacitete i nagradi svoje dioničare.
Svejedno nema žurbe s kupnjom,djelatnici nastupaju!
Mislim da je dobit do 2012 neoporeziva,al kud su ovi djelatnici sinkronizirano navalili ko grlom u jagode..po sistemu daj što daš,ako već daš zašto ne uz popust 10% na tu količinu.
Događa se sinkronizirano klizanje i to je dobro.