Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 34.882 | 6,659 | 5,20 | 5,28 | -0,38% |
RIVP isplacuje dividendu preko SKDD-a. Znaci ako ste do sada primili bilo koju dividendu preko SKDDa (vecina se tako isplacuje osim ADRS i jo poneki koji sami vode isplate) onda ce vam doci i ova. Ako slucjano ne dode, provjerite broj racuna kojimate upisan za isplatu na webu SKDDa.
RIVP isplacuje dividendu preko SKDD-a. Znaci ako ste do sada primili bilo koju dividendu preko SKDDa (vecina se tako isplacuje osim ADRS i jo poneki koji sami vode isplate) onda ce vam doci i ova. Ako slucjano ne dode, provjerite broj racuna kojimate upisan za isplatu na webu SKDDa.
Dobar info za sve nove kao gosp lojtra
20 g sam na burzi o još nissm vidio da na ex dividenda day cijena pada?!
Kod nas sve naopako. Sa svojom penzijom ću morati ići živjeti u Njemačku. Sve duplo jeftinije. Imam rodbinu za smještaj.
Kod nas sve na prodaju izgleda. Pitanje je samo dana kada ce i ovo, treba bit unutra u svakom slucaju…
Ako netko za lipu “cincari” ovoga na 4,41 budem pokupio… bude se ćeškao kad se dodatna divka izglasa!😁
Brzo će se nadoknaditi dividenda. Bio je Bakić u pravu.
Zaboravlja se da je dionica bila nekada i 6.5 eura
po meni ovih 20 centi je zanemarivo s obzirom fluktuacijom cijene…
Plus revalorizacija, akvizicije, minus dug dionica vrijedi 10 eura minimum. Isto tako očekujem i veću dividendu za 2022. g.
Evo i to je zse. Sad slijedi 10ak dana natezanja oko 4.4, pa kad sjedne dividenda ocekujem blagi rast prema… Onda cekamo svaki tjedan brojanje turista i vristanje o najboljoj sezoni ikad.
Izvanredna dividenda? Moguce, ali mislim da jos nismo u toj fazi razvoja firme. Radije bi neko ulaganje u stari objekt. Zadovoljan sam sa otplacivanjem dugova po dospjecu i lagani rast redovne dividende iz godine u godinu.
Za svoju mirovinu racunam nekih 50 centi dividende godisnje. 🙂