RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
34.882
6,659
5,20
5,28
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

OGROMAN INTERES

Hrvatski štand najposjećeniji na velikom turističkom sajmu u Münchenu, špica sezone rasprodana! https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatski-stand-najposjeceniji-na-velikom-turistickom-sajmu-u-muenchenu-spica-sezone-rasprodana-15308923

A cijena dionice jedino nama ne raste Valjda misle ljeti poslovati s gubitkom.🙄

Izgurali su me van iz Ingre i iz tpng e bogami iz Valamara neće, pa da padne i na jedan cent.

Sutra nakon izvješća se nadam cijeni 4,5 eurića.

Dižem letvicu na 5 eura zbog arnt.😂

obzirom na rezultate i perspektivu, smjesi li nam se ath soon?!

ATH bi bilo na 6.4eur

Dugorocni sam u ovoj dionici, ali nekako ne vjerujem da cemo dotle dogurati sve dok CERP ne rijesi svoj dio. Sto nije lose za one koji zele nadokupiti. Na 5eur je 4% prinosa sa stabilnim izgledima da ce se dividenda povecavati uz mogucnost daljenjeg ulaganja u portefelj i time dizanja cijene. Jos uviejk ima nesikoristenih kvadrata skrivenih po raznim destinacijama koji su van pogona ili su u kategoriji mizerne 2*.

Ono sto mi je tu zanimljivo je da nema vecinskog vlasnika kao kod ARNT, MAIS, PLAG, TUHO koje su isto odlicne dionice. Ne zelim ni pomisljati sto bi se dogodilo da jedan ili vise vecih dionicara odluci prodati svoj udio (namjerno pisem odluci jer siguran sam da zainteresiranih kupaca ima).

gonzales, 01.03.2023. u 12:13

obzirom na rezultate i perspektivu, smjesi li nam se ath soon?!

ruku na srce, meni rezultati i nisu baš nešto. pogledajte maistru ili plavu lagunu. rasturačina samo takva!!! ali to su strogo kontrolirane dionice za razliku od valamara.

Najmanje porasli a najviše padamo. U čemu je štos…pitam se. Ali dobro čekam  na 4,40.

netko će se morati isprsiti i ponuditi cerpu za cijeli paket

oni da čekaju revalorizaciju imovine ne bi svakih par dana prodavali po nekoliko tisućica

slažem se s kolegama da je to jedna od prepreka rasta, ali opet, možda je i bolje da ne raste, osim ovima kojima se žuri

slijedi nam precesija

Bolje da ne raste? To još nisam čuo. Bolje da ne daju dividendu, to već može, radije bih da to investiraju ali ovu tvoju teoriju još nisam čuo.

Onda moram pojasniti, bolje da ne raste onima koji se jos nisu nakrcali, kad se cerp riješi mislim da ce krcanje biti puno skuplje

slijedi nam precesija

lojtra, 02.03.2023. u 10:09

Najmanje porasli a najviše padamo. U čemu je štos…pitam se. Ali dobro čekam  na 4,40.

Mozda je dionica precjenjena,zar ne?Ili je ovo mozda fer vrijednost?Da se razumijemo,nakon ulaska u Shengen i EUR zonu,turizam u hrvatskoj ima bolju perspektivu,po meni.No,pogledajte rezultate poslovanja i zaduzenost ove tvrtke i Plave Lagune,Maistre i sl.Zatim usporedite tvrke iz ove branse u svijetu.Ja primjerice imam tvrtku -fond (DREIT) koja nam sutra isplacuje oko 6.5% dividende za period 1.06-31.12 2022.Isplata dividende je 2-3 puta godisnje (sveukupno ove godine ocekujem 10-12%).Uz to isplacuju se i redukcije kapitala (neoporezivo) .Radi se o imovini -hoteli na Sejselima,Phuketu,Tajlandu ,uglavnom visoke kategorije-5* +.Hoteli rade cijele godine u gotovo punom kapacitetu.Obzirom na post-covid vrijeme i vise turista i kapitalna vrijednost tvrtke polako raste.

Dakle,turisticke tvrtke u hrvatskoj su interesantne ,ali treba realno procjenjvati fer vrijednost i perspektivu poslovanja (zaduzenost).

New Report

Close