Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,13 | 244.690 | 47,668 | 5,06 | 5,14 | 1,57% |
Jeste li sigurni da oni *moraju* kupovati *odmah*? Sumnjam da je to tako striktno određeno.
Može li netko tko ima točnu informaciju potvrditi?
Nije striktno.
Ali da li bi se ti usudio čekati?
Jer postoji rizik da ćeš idući dan morati platiti više?
malo glupo pitanje stavljanjem u opticaj novih dionica sa sutrašnjim datumom za Valamar rivieru d.d. mjenja se oznaka na burzi ili će se i dalje Valamar voditi pod kraticom RIVP?
ako je suditi po zatvaranju, sutra nas očekuje vrlo uzbudljivo trgovanje!
a da nam jasno i kratko kažete zašto? pitam jer ste gore stavili jasni uskličnik… dakle ne pretpostavljate već ste sigurni da nikog ne dovađate u moguču zabludu vašom gornjom tvrdnjom, a ne samo mogućom pretpostavkom…
proanalizirajte zadnji sat trgovanja, dobro pogledajte bid, a zatim i ask! možda ćete nešto vidjeti!
p.s. zavisi o percepciji tko što smatra uzbudljivim trgovanjem!
@randopph
milslim da je više nego zanimljiviji:
a) zanimljiv zadnji BVPS – a službeno konačno jasan nakon objave prospekta, pročitajte si moje ne tako davne postove, pa viditie koliko sam u svezi istog fulao..
b) po osnovi prospekta, nigdje ne piše da se ugovoreni managment fee (dali znate koliki isti iznosi…), nakon 30.09.2014. ukida… ili sam možda krivo pročitao …
Lp
Daljnja konsolidacija i korak naprijed za sve jednostavnije praćenje stvari.
Bilanca za 2013. kaže 8,2 milijuna obveza na 140,2 milijuna aktive. Prihodi 28,9 milijuna, neto dobit 28,7 (pa neka netko kaže da je žičara ppojama za profitabilnost [emo_smijeh]). Na ovoj firmi je ostalo još 39.791 dionica KOEI-a, ostatak od onoga što su prodali za trik povećanja udjela i dobivanje većine nakon pripajanja, a za što su dioničari KORF-a ostali oštečeni. Sve ostalo je također financijska imovina (zajmovi i depoziti).
Jedna od firmica za izvlačenje novaca iz core biznisa, sa svakom novom koju će pripojiti i sa svom ovom transparentnošču sve se više čini da se sprema neki veći korak, prodaja ili ulazak nekog većeg kapitala za daljnje investicije kroz širenje
sve ok kolega, ali po meni je tu još puno previše upitnika. kao da je pisan da više skriva nego otkriva. za godinu dana ćemo biti sigurno pametniji.
p.s. kaj se svi lovite samo bvps? pa nije on jedini faktor za kretanje cijene dionice. ima tu još poprilično toga. po meni je on donekle primjenjiv za manje i slabije likvidne papire, dok za velike tvrtke ne igra gotovo nikakvu ulogu. da nije tome tako, svi bi mi bili buffeti.
još jedna stvar. društva scapus, sati i enitor koja su značajni vlasnici, registrirana su sva tri na istoj adresi.
Jeste li sigurni da oni *moraju* kupovati *odmah*? Sumnjam da je to tako striktno određeno.
Može li netko tko ima točnu informaciju potvrditi?
Nije striktno.
Ali da li bi se ti usudio čekati?
Jer postoji rizik da ćeš idući dan morati platiti više?
[/quote]
A vi kolega *znate* da će cijena ići gore? Možda neće.
još jedna stvar. društva scapus, sati i enitor koja su značajni vlasnici, registrirana su sva tri na istoj adresi.
Pogledajte im broj zaposlenih i RDG pa će sve biti jasnije [emo_palacg]