Rimac će proizvoditi automobile za Apple?

Naslovnica Forum Komentari članaka Rimac će proizvoditi automobile za Apple?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da za Apple. A planira i hostile takeover Samsunga. Moram priznati da u Hrvatskoj nikada nije bilo bolje promoviranog “poduzetnika” koji je i sin “kontraverznog poduzetnika” (tata ima u medjuvremenu prvu pravomocnu presudu) sa manje ekonomske supstance u businessu. Promocija je jedini talent Rimcevih.

BigBoffin


Da za Apple. A planira i hostile takeover Samsunga. Moram priznati da u Hrvatskoj nikada nije bilo bolje promoviranog "poduzetnika" koji je i sin "kontraverznog poduzetnika" (tata ima u medjuvremenu prvu pravomocnu presudu) sa manje ekonomske supstance u businessu. Promocija je jedini talent Rimcevih.

Da, nevjerojatno koliku promociju i medijski prostor dobiva. Dok Elon Musk osobno, skromno ali realno, izjavljuje da oni sami “mogu napraviti samo toliko” na području proizvodnje električnih automobila, Rimac će u svojoj maloj hali sa šačicom ljudi (od kojih su mnogi “obični” šljakeri) proizvoditi za Apple ili u najmanju ruku surađivati sa njima. Ali relativno je brzo naučio da od izrade i prodaje automobila neće biti kruha pa sad prodaje tehnologiju koju naravno prezentira na način kao da ju je sam izmislio i da se prije njega toga nitko nije sjetio (recimo RAWTV). PR definitivno radi čuda, danas više nego ikada.

New Report

Close