ovo je toliko loše da je teško opisati ogorčenje koje osjećam ovim novim forumom, a vidim da isto mišljenje dijeli valjda 99% forumaša!
please, vratite stari forum jer inače odosmo mi odavde!
i još nešto-pretpostavljam da vam je ovo radio neki srednjoškolac, početnik na području web dizajna? besplatno, naravno!
što niste uzeli neku renomiranu firmu, pošteno platili pa ne bi bilo problema jer ovo “besplatno” će vam na kraju ispasti najskuplje!
Još uvijek nema grafova.
Teme otvara na prvoj stranici.
Al’ čini se da je odzvonilo multnickovima ? 🙂
Živ se čovjek na sve nauči, ali prije je bilo bolje. Ranija verzija je bila funkcionalnija od ove
Gospon Dunlop Vam je sve rekao
I ja kao dugogodišnji korisnik nemam riječi kojima bi opisao ovaj diletantizam
Vjeko, valjda ste svjesni da je ovo sra..je.. sve se raspada i neupotrebljivo je zasad.. ajde valjda ćete kroz koji dan sve srediti da se vratimo .. ili možete i zagasiti sve… jbga
potpisujem!
Definitivno ste mi smanjili broj dolazaka na forum, jednostavno mi se ne da dolaziti kad pogledam stranicu, bravo za vas.
Polako kolege, strpljenja treba dok se sve ne podigne. Ne ide redizajn tako preko noći. Treba najmanje tjedan dana da se sve posloži.
jedina tema koju otvaram je ova,u nadi da će PD napisati kako se odustaje od ovog promašenog redizajna i da se sve vraća na staro ..u protivnom ne vidim više smisao sudjelovanja u ovakvom forumu jer ovo je najgori i naj iritantniji dizajn foruma koji sam vidio do sada