A zasto nema grafova ? Nema cijena dionica ? Na koji nacin su naslovi poredani ? Ne rade profili, ne moze se slati privat poruke…
pojavio se popis prijatelja online, samo naprijed, daleko je jutro
evo i jedna prigodna povodom redizajna foruma i čestitke na napretku
nakon ponoći stiže i Jele s
burek i tople krafne, za sve što noćas rade
Potrudio sam se ponovno registrirati samo da kažem da je ovo primjer Hrvatske u malom. Kad svi idu naprijed, mi smo u stanju i od g…. napraviti pro ev. Eto, toliko je loš ovaj dizajn.
Da smo u Kini, itjevac bi z avršio kao pokusni kunić za koronovirus, a onda bi ga ipak smaknuli , za kaznu.
Majkomoja, ovakav diletantizam je valjda sveprisutan postao u Hrvatskoj… Pa dao bih samom sebi otkaz da sam ovakvo nesto izveo…
Ovo ne da nije produkcijska platforma, ovo nije niti beta, a bogami niti alfa… U najboljem slucaju, ovo bi bio proof of concept, tek toliko da se vidi da se nesto moze napraviti… Ali takve stvari se onda rade u izoliranom development okruzenju, ovo nije cak niti za test okruzenje… A vi uspijete to progurat u produkciju… 😀 😀
I to jos od Styrie… Koje ste vi to diletante zaposlili da vam rade ovaj web pobogu? Bio sam na prezentaciji nekih vrlo naprednih stvari koje je Styria radila koristeci AI platforme, no ovo ovdje je… Iskreno, ja bih maknuo sa dna stranice da Styria ima ikakve veze sa ovime, tako da se firmu ne sramoti bez razloga…
Prijatelja nema…..nestali…. Dobro kaze BudFox3, prijatelji stari gdje ste….
i dalje sve skupa djeluje iritantno i loše…ovaj novi format foruma odbija ljude od sudjelovanja u njemu i može se prognozirati velik broj forumaša koji će apstinirati od ovakvog foruma….pa onda neka onaj tko je uveo ovakve promjene sam piše na njemu i uživa u svom uratku…
Pročitajte poruku na Grunfovim prsima sa mog avatara!
Piše bolje bit malo GLUP, nego malo PAMETAN! E ovo drugo se odnosi na onog ili one koji su vam radili redizajn foruma.
još uvijek se ne može pronaći poruke pojedinih korisnika po korisničkom imenu.
Npr. kada pretražujete po korisničkom imenu LadyM pronađete poruke, a po korisničkom imenu one ili daliborop ne pronalazite poruke.
Po kojem su redosljedu teme slagane ? Kako je npr ZVZD na prvoj stranici ?
Zašto nema pretrage po pojedinom tickeru dionice ?