Redizajn portala + foruma 2020.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Redizajn portala + foruma 2020.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao da je netko prilično loš radio web dizajn.

Stvarno nije dobr, ima hrpu dječjih bolesti.

Zašto su nestali prijatelji, avatar……..

• Nadam se da ne mislite ovako ostaviti, jer je ovo iritantno i nepraktično.

Molimo vas da nam vratite  staru platformu ili omogućite paralelno korištenje.

Nemamo ” prijatelja”, postovi nisu odmoderirani, ne vidimo grafove, na topicu se otvara prva stranica umjesto posljednje………..

Ne radi mi nick. pregled loš, prva strana po dionici početak, frendovi manje, poruke više.

sigurno ste štucali nabrajao sam imena..

ne razumijem zašto?

jako sam nezadovoljan s ovim, al kad je dan loš onda se ovo stapa s tim lošim.

da li je stvar Ega povratak na staro?

Znate onaj vic o Muji, nahrani svinje i ništa ne diraj.

Ponekad je bolje ništa ne dirati.

Stranica je prije bila čisto ok.

meni najviše fali stranica “najnovije poruke”, nadam se da će se to brzo riješiti

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

i imam jedan prijedlog, sada kada je sve novo i kada se ispravljaju bugovi…zašto ne bi bili svi odmoderirani a  neprimjereno pisanje   sankcionitati moderiranjem

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Znaci grozno… al fakat

Samo budala kakav sam i sam može ovaj post držati savjetom za K/P [emo_cool]

teška katastrofa .onaj tko je ovo radio treba dobiti trenutni otkaz i tužbu za naknadu štete od portala jer mogu se kladiti da će min.50% korisnika zauvijek napustiti ovaj forum!

budapest !

Neupotrebljivo…

Pogledajte zahtjeve korisnika kada ste zadnji puta mijenjali platformu i to vam je to.

Ustvari mogli ste to i prije napraviti nego ste pustili ovo live.

Poštovani vlasnici, moderatori Poslovni.hr, ovo što ste učinili sa novim vizualnim identitetom vaše stranice je u najmanju ruku neozbiljno. Gledam kalendar i očekuje da ću vidjeti 1.April, kako bih shvatio da se netko zaj… ava i kako će sutra sve biti po starom. Očito nije zaj…ancija i Vi stvarno mislite da je ovo nešto bolje! Preglednost Vam je nula, snalaženje po stranici još gore, necitljiv, užas.Toliko sam ljut da ustvari pišem emocionalno bezargumentirano….nisam jedan od onih koji ne cijeni ništa novo, nikakav naprednak i boji se promjena. Ali ovo što ste Vi uradili je kao da se neki osnovnoškolac igrao izmedju dva školska sata! Ako nemate ništa bolje, a nemate, vratite nam stari sistem!

PS dali ste platili redizajn stranica ili je to bila donacija ŠUP-a (škole učenika u privredi)

zorangutan, 11.02.2020. u 09:29
0! teška 0 za ovo!

Znaci ovdje sam od 2007 otprilike. Kad se prelazilo na novi forum komentari su bili koma (sa razlogom). Sve je zivo iskakalo. Nepregledno. Uzas.

Obrazlozenje je bilo da je to “last state of that art”.

Kako za sve treba navika rekao sam sam sebi ajde moguce. Proslo je x godina nisam se nikad naviknuo. A ovo sad je jos jedna stepenica ispod. Katastrofa..

Vjerovatno ima neki razlog (financijski vjerovatno) ali zar nismo zasluzili vBulletin???

Daleko najbolja forma foruma na svijetu. Pregledno dozla boga, mogucnosti brdo.

Poštovani Poslovni,

Nama forumašima i vašim vjernim čitateljima drago je vidjeti da razmišljate o nama i zbog nas uvodite promjene koje su u trendu.

No moram svakako primjetiti očigledno, onaj tko vam radi redizain sigurno jest vrhunski u svom poslu, ali definitivno nije bio korisnik foruma što se kao posljedica odražava i vidljivo je na nizu informacija i postavki koje je izostavio, a koje su nama bile vrlo bitne i dostupne.

Isto tako, obzirom da smo mi vaši čitatelji i korisnici najveće forumske zajednice tržišta kapitala u regiji, nedopustivo je bez ikakve napomene i obavijesti raditi ovakve promjene koje se inače rade vikendom (sam vaš naziv “Poslovni dnevnik” to sugerira).

New Report

Close