Zato sve lozinke treba imati negdje posebno zapisano, na nekom ipak papiru. Usto, ne postoji mogućnost da ignorirane forumaše makneš iz tog statusa. Kog si stavio na ignore, to naknadno ne možeš poništiti.
Da.. slažem se.
Važne lozinke i držim na papiru. Forum mi je tek s vremenom postao važan. Ovdje sam sa slično i istomišljenicima.
Na ignore nemam nikoga osim fond menadžerčića koji eklatantnim neistinama zagađuje oba foruma već mjesecima, ali nije to razlog ignorea, nego to što se prebacio na osobnu razinu. Ironično je da mi je i dalje na listi “prijatelja” pa vidim kad je taj stari online, a to je gotovo svaki put kad dođem. I sad ga vidim dolje.
Pročitam ja svakakve komentare i imao sam s nekima neugodnijih razmjena, pogotovo na drugome forumu, ali nemam razloga stavljati ih na ignore ako znaju mjeru, ako se znaju zaustaviti. ‘Ak se nemreš kontrolirat, a imao si desetljeća da evoluiraš kao osoba, nema tu pomoći. Možeš biti u pravu u vezi svega, u vezi kretanja svake cijene svake imovinske klase i postati zilijarder… Jednostavno me ne zanima ništa što izlazi iz tvojih usta, prstiju, itd. Tako da kog ja odlučim blokirati, znajte da se taj jako trudio da me pogura na takav potez. Ne vidim razloga zašto bih povlačio tu odluku.
jel to admin ošo na skijanje bez laptopa?
.pa nemožemo već danima pročitati ‘nerecenzirane’ objave veleštovanih forumaša 😁
Dal rade zahtjevi za prijateljstva? Ak se prihvati prijateljstvo, moze se odmah citat.
to dobro funkcionira 👍 naravno ako te ‘prihvate’ za frenda 😊
Čini mi se da je forum opet zaživio pa čak da se ovdje više i smislenije komentira nego na onom drugom forumu dijonice netu koji je baš sranje ..previše se admin uživio ..ili su pak zaposlili starog Vjeku s ovog foruma 😁
Možda bi nam netko mogao objasniti zašto je pao forum baš na 28-29.02. kad su bitni dani u trgovanju?
Očito ovi iz dionica.net su PD forum potkupili i oni platformu svoju srušili… jel to tako ide, moguće je sve u poslovnom svijetu!?
kaj se čeka? sve nešto zbrda zdola…. privat poruke ne funkcioniraju… postovi zaključani nekoliko dana, moderatori i administratori na godišnjem? kaj treba poslati servisere?
Nakon incidenta od prije neki dan ja još uvijek ne vidim da neka tema skače na prvo mjesto kada se nešto posta već mi je sve zamrznuto i da bih došao do najnovijeg posta moram listati na zadnju stranicu. Je li to tako i vama?
Zna li se koja pravna osoba vodi dotični forum?
Ne zna se, a nije ni bitno. Imaju *.net domenu, a ne *.hr domenu, što je meni zanimljivo.
Tamo ima svakakvih ljudi..uglavnom oke ekipa, ali je po meni previše emocija u objavama. Zato Poslovni i jest “poslovni”… Onaj bismo mogli nazvati “Emotivni.hr”
Puno se bune na admina/moderatora, ali taj je čak i oke.. Vele da je strog, ali i nije toliko… Ovisi što se piše i na kojim temama se objavljuje.