To ce te rijesit na ovaj nacin :
Kad stisnete ocjenu i ako vam napise ,vec ste glasovali, gore gdje vam stoji ,poslovni.hr/forum / …, to dodirnete da vam se otvori link od trenutne stranice foruma ,nju kliknete da vam opet ucita stranicu i glasovanje je prihvaceno
Kad stisnete ocjenu i ako vam napise ,vec ste glasovali, gore gdje vam stoji ,poslovni.hr/forum / …, to dodirnete da vam se otvori link od trenutne stranice foruma ,nju kliknete da vam opet ucita stranicu i glasovanje je prihvaceno
Zahvaljum, na objašnjenju, to funkcionira sada, ali ipak je pravo rješenje, da se to ne mora stalno osvježavati.
Drugi problem i dalje se ne rješava: u rubrici “najnoviji komentari”, jesu najnoviji komentari, ali na dan 7.11.2021.
I što ćemo sad!?
Zahvaljum, na objašnjenju, to funkcionira sada, ali ipak je pravo rješenje, da se to ne mora stalno osvježavati.
Drugi problem i dalje se ne rješava: u rubrici “najnoviji komentari”, jesu najnoviji komentari, ali na dan 7.11.2021.
I što ćemo sad!?
Nema na čemu , a ovo za najnovije komentare ,ne znam kako rijesit
Kako blokirane forumaše koji mi više ne idu na živce maknuti iz blokiranih?
Kako blokirane forumaše koji mi više ne idu na živce maknuti iz blokiranih?
Poslano na privatnu poruku
možda glupo pitanje, ali meni važno. par godina koristim forum bez da sam bio aktivan u smislu pisanja postova (čak štoviše, ovo mi je prvi post ikada) i zanima me razlog zašto mi je pola komentara na temama blokirano, tj piše objava čeka odobrenje? selektivno prikazuje, nekada je potrebno i par dana da to “odobrenje” stigne i da vidim objavu, dok se ljudi koji pišu te objave normalno dopisuju, objavljuju i sve vide? šta sam propustio?
Sustav funkcionira tako da postove forumaša koji su ti u statusu prijatelja vidiš odmah čim su napisani, a postove onih koji ti nisu prijatlji vidiš tek nakon odobrenja moderatora.
S obzirom da ne znamo što je s vjekom (otišao u mirovinu ili napustio firmu) i tko sad moderira forum, očito je da se postovi nešto usporenije moderiraju nego kad je to on radio.
hvala ti na odgovoru, no nisam siguran da je tako. jer nemam nikoga u statusu prijatelja, a neke postove vidim odmah (poput ovoga tvoga), a neke moram čekati to famozno odobrenje. nerealno je da u 2023oj jedan forum o tržištu kapitala funkcionira na tako loš i neintuitivan način, zaista sramotno
hvala ti na odgovoru, no nisam siguran da je tako. jer nemam nikoga u statusu prijatelja, a neke postove vidim odmah (poput ovoga tvoga), a neke moram čekati to famozno odobrenje. nerealno je da u 2023oj jedan forum o tržištu kapitala funkcionira na tako loš i neintuitivan način, zaista sramotno
Ove postove koje vidiš odmah a nisu ti prijatelji su postovi starijih forumaša koji su zbog svog staža izuzeti od moderiranja.
Demokratija na djelu i dalje na poslovnom
Napomena
Mijenjao sam mobitel, a bio sam još ranije zaboravio pass, ali sam se danas slučajno sjetio koji je pa se uspio logirat. U starom uređaju mi je password bio pohranjen.
Portal ne šalje novi pass na mail, niti se može napraviti novi profil.
Neka tehnička greška?
Meni sad očito ne treba, ali novima bi to mogao biti problem…