Redizajn portala + foruma 2020.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Redizajn portala + foruma 2020.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jos jednom bih zahvalio ekipi koja je slozila ovo čudo jer su pogodili “baš u sridu”. Od kad je došlo do promjene foruma vidim da se utrostručio broj novih, ali i starih nickova, a postove se jednostavno ne stigne sve nit pročitat koliko ih ima. Ali, ako nista drugo, ovaj forum nas uči kako biti pravi hrvat. pitate se zašto? pa pravi hrvat kad nešto zahebe nikad to ne bi priznao, nego se pravi gl.pu i nastavi po istom. zato i uživamo u blagodatima ova nam prekrasne zemlje. poz ekipi i svim HDZ-ovcima.

Nije egzodus zbog redizajna nego zbog Lex Agrokora koji je pokazao kako potezom pera uništiti 17.000 dioničara, tko bi nakon toga opet ulagao u takvoj pravnoj državi?

SeRija, 19.07.2020. u 12:54

Nije egzodus zbog redizajna nego zbog Lex Agrokora koji je pokazao kako potezom pera uništiti 17.000 dioničara, tko bi nakon toga opet ulagao u takvoj pravnoj državi?

glupost..jer i nakon agrokora, a sve do redizajna,forum je bio izuzetno živ i aktivan,a nakon redizajna je odjednom zamro jer je masa kvalitetnih forumaša prestala ovdje pisati već se jave tek  povremeno..a na forumu su ostali  uglavnom teški drukeri koje nitko ne želi čitati pa onda niti obični forumaši više ovamo ne navraćaju..vidim to po sebi

ovo je jedno tesko hovno od redizajna. muka mi je kad uopće moram pogledati a pogotovo pisati

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Redovno posecujem forum i tek sad imam nalog, a to govori da se planiram zadrzat

Redizajn toliko loš da nije normalno Svako malo mi ne prepoznaje lozinku iako sam je memorirao, ne daje novu, ne može se ispraviti ako ste u poruci napisali neku grešku a dogodila se i jedna čudna poruka. Zar se to ne može popraviti

očajan i djelomično funkcionalan forum…poluproizvod, nešto kao berošev poral “cijepi se”

Šefe bilo bi lijepo da središte ovaj fušeraj ili bar napišite koje su poteškoće bla bla

ne može se (opet) ne primijetiti da je od zadnjeg “redizajna” ovaj forum propao!

korisnika je sve manje, komentara je sve manje, a bezbrojni bugovi ostali su i dalje te iritiraju i to malo preostalih korisnika!

ili napravite novi redizajn (ali ovaj puta dajte nekome tko to zna raditi) ili ugasite ovakav forum prije negoli se sam ugasi!

Ovamo na forumu postalo malo življe.

Jel možda razlog nova pravila kod onog drugog foruma.?

Svaka konkurencija je zdrava,osim kad nije.

Jel ima još netko problema s učitavanjem stranica PD ili je to samo kod mene?

Ignore: KressoM, delux

Meni na mobu otvara normalno.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

New Report

Close