smijurija kako i dalje ništa ne radi kako treba…stalno nešto šteka, blokira itd.
Ljudi, ja sam nakon 2006. godine prestao čitati ovaj forum. Iskreno, briga me za milijun grešaka koje iskaču nakon ovog redizajna, ali ono najvaznije preko čega ne mogu je prokleta bijela pozadina i blijeda slova. Vidim odlično izbliza, ali ovo mi toliko ubija oči da me nakon par minuta čitanja počinje boljeti glava. Ne kuzim, čemu to pobogu!!! Dajte barem to popravite, na drugom forumu izabereš tamnu podlogu i nema problema. Gubite forumaše masovno!
….danima ne mogu ući pod starim nick-om, system, član od 2006, evo danas konačno uspio otvoriti drugi…loš ili totalno promašen prelaz….zašto su podaci izgubljeni???
Bad gateway na puno tema, već ste glasali non stop, ne napredujete vi s ovim redesignom, a kako će onda i forumaši?
Ne ide na bolje. Već to traje, nije to sad “od jučer”, to je od prvog dana..
Dođem nakon tjedan dana pogledati što ima novog na ovom forumu i stisnem palac na jedan novi post mog prijatelja Bisakovi i dobijem odgovor da sam već glasala.
Kada ? Prošli tjedan ?
I dalje ovaj redizajn ništa ne valja, masa bugova na koje su forumaši upozoravali i dalje je prisutna, bez ikakve želje onoga koji je radio ovaj “redizajn” da ih popravi. Tuga i jad od programiranja.
Dođem nakon tjedan dana pogledati što ima novog na ovom forumu i stisnem palac na jedan novi post mog prijatelja Bisakovi i dobijem odgovor da sam već glasala.
Kada ? Prošli tjedan ?
To sam im ja pisao još ranije o tom problemu, ali ništa, ne morate se zamarati jer njih baš briga za to
Stari profil otišao u vazduh. Šteta. Tako da sam ipa knapravio novi. Možda i bolje. Sada mogu sam sebe ocjenjivati i davati si maximalne ocjene 🙂
ovaj forum je na izdisaju, to je sada jasno….brojne greške se ne ispravljaju usprkos negodovanju forumaša pa je na forumu sve manje onih voljnih ovdje pisati i gubiti vrijeme…kvaliteta postova je također sve gora i gora jer drukerska lupetanja često prolaze moderiranje, dapače autori takvih postova imaju odlične ocjene pa i “izvrstan”iako nikome nije jasno po kojem to kriteriju….
bilo bi sve skupa smiješno da nije žalosno…..
ja sav ushićen čitam da je floki ušao u adris i onda skužim da me iz 17/04/2020 prebacilo u
Ma nemam ja nadanja nego ušo je floričić u adris pa me zato zanima…..Oće i to moći drukati prema gore ili neće?
kad lova u portfelju adris/valamar/ht … kopni i nema izgleda ni dividende sva pravila su pala
kako je tek onima koji su bili u perjanicama agrokora
nadam se da ne će netko napisati i lex/adris/valamar jer ht nemre švabe su tu