@administratori,vlasnici PD-a i drugi
zar ne vidite da forum ne radi kako treba, od ružnog dizajna do toga da pola funkcija ne radi kako treba?
zar ne vidite da je već 70% forumaša (koji su bili i čitatelji PD-a!!!) zbog toga otišlo odavde?neki na drugi forum, a neki su potpuno obustavili svaku aktivnost!?
ova firma koja vam je ovo narpavila nema blage veze o tom poslu, upropastili su forum i što je najgore, uopće to ne pokušavaju popraviti (ili pokušavaju, a ne znaju!!!!)
Imao sam prijavu od 2008 i sada niti prihvaća staru lozinku niti mogu napraviti novu…UŽAS! Jedva sam napravio novu pod ovim znakoviti imenom, ako me ne zabrane. No vidim malo je korisnika i komentara u zanimljivom vremenu za trgovanje.
nije to radila nikakva firma nego nečiji rođo ili pajdo
Izbacuje mi gresku 502 Bad Gateway kada pokusam prihvatiti prijateljstvo
Evo, imam problem. Ne mogu ući u neke teme poput HT-a Ericssona i dr. Javlja mi “502 Bad Gateway”. Kada se odlogiram, na te teme mogu ući. Da li ima netko isti problem?
U vlastitom profilu pod Postavke > izbornikom “Dodajte potpis” ne mogu se spremiti promjene.
Jel netko zna šta znače ovi smajlići crveni zeleni …
topik ADPL https://www.poslovni.hr/forum/tema/adpl-ad-plastik-dd/page/940/#post-4220785 ne otvara od jučer nego samo iskače obavijest
502 bad gateway
fakat ste nesposobni do neba!!!!!!