ako vam je cilj da vas prestanu pratiti oni koji još prate te da nitko novi ne pristupi platformi osobno vam čestitam , cilj prebačen
Zanimljivo, nema NITI RIJECI o Agrokoru – ne postoji Ledo, Jamnica, a posebno ne krovna tema “Agrokor – tvrtke, usporedbe…”
Kako doci na poslijednju stranicu neke teme ?
Gdje su nam prijatelji na forumu ?
Ocjene postova ?
Cijene dionica i skok na burzu ?
još nisam vidio nešto ovako loše.zašto ste dovraga išli prtljati po nečemu što je bilo sasvim dobro i funkcionalno pa uveli ovakav poluproizvod koji iritira 99% sadašnjih korisnika???? pustimo sad na moment ovaj očajan redizajn ali koji su razlozi da se uopće išlo u ovo?!
Uh, šta reći…ne snalazim se na ovom novom forumu…a stari mi je bio super…
Ne vide se novi postovi, fale tipke uredi i ostale, stalno baca na prvu stranicu
umjesto na zadnju, fale teme, nema pretraživanja po dionicama…
Gdje su ocjene? Gdje su mi poruke? Gdje su mi prijatelji? Zašto mi svaka tema otvara na prvu poruku ikad postanu, a ne za zadnju? Gdje su nam avatari?
Kako možete ići live sa updateom bez da ste prvo pročekirali sve moguće probleme? Traljavo, traljavo…
Nema niti pretrazivanja postova po korisniku. A valjda ce jednog proraditi ako ste postavili opciju.
Molimo Vas da vratite raniju verziju.
Ako je potrebno platiti članarinu Poslovnom za održavanje kluba, mislim da bi svi pristali.