PD boli džon za forumaše.
Forumaši imaju izbora pa otišli tamo gdje je bolja usluga.
Životna lekcija iz ekonomskih principa.
možda je vrijeme da PD otvoreno kaže da mu ovaj forum ne treba i da ga ne želi pa da se mi forumaši maknemo odavde? jer ja stvarno ne znam koji bi drugi razlog bio za ovakvo namjerno uništavanje i degradiranje foruma?
sad vidim da su uveli funkciju da kad prijeđeš pokazivačem iznad jedne plave ikonice globusa/građevine napiše koliki je nekome krug prijatelja…ma jeste li vi ozbiljni? pa je li ovo poslovni forum ili dječji vrtić?? umjesto da programer popravi bezbrojne bugove na koje forumaši svaki dan ukazuju, on se igra s ovakvim bedastoćama?!? ne mogu vjerovati….
Ovo je potpuna KATASTROFA!
Najbolja je bila prva verzija.
Svaka slijedeća verzija je bila lošija, a ovo je veliko NIŠTA!!!!!!!!!!!!!
Što vam je ljudi?!
Jasn9 je da ovo ništa ne radi dobro, netko je debelo za.ebao situaciju i očito nema rješenje za probleme, koji su se pokazali,
Bilo bi stoga primjereno , ukoliko se netko uopće još bavi redizajnom i otklanjanjem grešaka da izvjesi natpis
RENOVIRANJE U TIJEKU !
Kad kliknem na temu Optima, izbaci mi 502 bad gateway
Mislim da malo pomalo, dizajn dobiva na funkcionalnosti i da je daleko bolji nego neki drugi. Mane su mu mnogo praznog prostora. Ove druge stvari se vidim uštimavaju i osobno sam sentimentalno vezana za ovaj. Prema tom očekujem povratak ekipe.
Sto se tiče odmoderacije malo previše traje, ali i to se da riješiti. Kao npr. uvodjenje kraće i liberarnije regrutacije za odmoderiranje dugogodišnjih članova.
Prema tom Vjeko, šta se čeka?!
Daj stavite pretrazivanje tema.
Kad recimo upisem PODR ili podrav pa da mi izbaci Podravku i odmah idem na tu temu a ne da ju trazim 10 min.
omogućite konačno par stvari koje su postojale u prethodnoj verziji foruma:
1. mogućnost ispravka svakog posta 5 minuta nakon slanja na objavu (bez obzira da li je objava odobrena ili nije)
2. omogućite da vidimo poruke prijatelja a ne da moramo čekati 2-3 sata da se odmoderira
3. omogućite normalnu tražilicu tema kad npr. tražimo OPTE da nas uputi na taj topic
4. omogućite da kad se klikne na naziv neke teme ili zadnje poruke na tu temu, da nas automatski prebaci na ZADNJU stranicu te teme/topica, a ne na prvu!!!!
5. omogućite ispravak ocjene posta jer nekad se dogodi da greškom stisnemo palac gore ili dolje i prije je to bilo moguće ispraviti, sada više nije
6.riješite konačno one čudne plave poruke s brojem na koje kad ih otvorimo u pravilu se uopće ne vidi o čemu se radi. neki kolege kažu da im piše 6,7,10 poruka/obavijesti, a da ništa novoga ne vide kada kliknu na to