Redizajn portala + foruma 2020.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Redizajn portala + foruma 2020.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne trebate slati mail Vjeki. Sami mozete odraditi proces dobivanja nove lozinke preko ‘zaboravio sam lozinku’.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

i dalje pola funkcija ne radi kako treba…redizajn je ogroman korak unazad….izgleda da je jedino rješenje da opet platite onoj prethodnoj firmi koja vam je radila prethodni redizajn, a ovima sadašnjima date otkaz jer izgleda da nisu u stanju  napraviti funkcionalan forum!?! ..pa onaj privatni forum koji je neki dan pokrenuo jedan korisnik (besplatno sve sam radi) je duplo bolji od ovoga!!! treba li što više reći?!?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

dajte, ljudi urazumite se – OVO FUCK… NE VALJA

dajte vratite stari forum a čovjeku koji je ovo smislio dajte crveni karton da mu ovakve gluposti više ne padaju na pamet

samo jedna opaska – NISMO SVI NA MOBITELU I NE ŽELIMO SVI BITI N AMOBITELU. CIJELO OVO SUČELJE JE MOBIILNI DIZAJN I GROZNO IZGLEDA NA STOLNIM RAČUNALIMA – 50 POSTO EKRANA  LIJEVO I DESNO MI JE PRAZNO, A PO VETIKALI DA BI MI BILO ŠTO STALO NA EKRAN MORAM UMANJITI ZOOM ZA 50 POSTO

GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZNO

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ne mogu otvoriti poruke koje mi stižu. U čemu je problem?

zašto se više ne mogu poruke editirati/korigirati unutar 5 minuta? često nađemo neku grešku nakon što smo poslali poruku i prije se to moglo korigirati.

inače, ovaj dizajn je koma, kao da je rađen za mobitel,a velika većina nas i dalje ima laptope ili stolna računala

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

i zašto ne vidim poruke osoba koje su mi na listi prijatelja? prije se to moglo vidjeti i to je bio glavni smisao forumskog “prijateljevanja”

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

danima mi gore desno piše da imam 2 (poruke?)….kad kliknem na to, vidim da mi na lijevo piše 0 poruka i sve ono drugo također je na 0….stvarno aljkavo i brljavo…..

također, teme koje sam otvorio i pročitao, više ne bi trebale biti boldane…međutim, onih par tema pri vrhu stalno je poboldano iako sam ih već otvarao i nema novih poruka, dok su one ispod svjetlije kao da sam ih otvarao, a siguran  sam da ih barem pola nisam uopće otvarao…

ovo će do rođenja izgleda potrajati 9 mjeseci, poslije j nema k

Da li možda netko zna kako da prihvatim zahtjev za prijateljstvo?

Vidim da su mi stigle 4 poruke, ali ne znam gdje kliknuti jer mi u

porukama i u zahtjevima od prijatelja piše 0 poruka.

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Užas, ima li smisla napisati da vratite kao šta je bilo…

Pa dobro Jel netko čita sve ove prigovore?  Ako čita zašto se ne isprave ove greške?  Ako ne čita…. e onda…. 💩

New Report

Close