Redizajn portala + foruma 2020.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Redizajn portala + foruma 2020.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ocito se previse toga javno iznosilo. Nekome je to zasmetalo i ovako se to vrlo profinjeno odradilo.

hpb2020hpb, 14.02.2020. u 11:06
ovo izgledao kao da im je najbolji informatičar otišao zajedno s svojim kodom

baš tako, izgleda je već pokrenuo i novi forum, možda ga nisu dovoljno plaćali i sada mi trpimo,

a možda je opet ovaj redizajn išao preko HDZa, tko će više znati, previše je ovdje plave boje

tako je bilo i kada se je pojavio i fportal/forum prije ovog i onda je postajao sve bolji i bolji

malo strpljenja i biti će sve u redu jer to mi govori iskustvo iz prijašnjeg redizajna

jedva se logirao. da probam jel fercera.

who dares, wins

Zasto na forumu nema paginacije i pretrazivanja po stranicama ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Zasto se na mobilnoj verziji foruma ne mkze pristupiti temi optima ?

Zasto se ne otvaraju dionice na mob verziji foruma ?

Zasto sada na mob verziji foruma mozemo pristupiti samo prvoj i poslijednjoj stranici teme ?

avax10, 14.02.2020. u 13:29
Nevjerojatno da se jedan običan redizajn foruma pretvorio u ovakvu katastrofu. Pustimo sad to što danima ništa ne radi kako treba,  meni je frapantan ovaj masovni tihi bojkot novog foruma od strane forumaša! Nitko ništa ne piše jer se izgleda na ovakvom forumu nikome ne piše!

Ne pišu jer su na drugom forumu…

Abandon this ship 🙂

slijedi nam precesija

I dalje je isto. Na mobilnoj verziji foruma se na temi OPTIMA moze pristupiti poslijednjoj stranici, ali ne i prethodnoj.

Meni je žao zbog ovog.

Bio mi je drag naš kutak svijeta na Poslovnom. Prijatelji. Zabava. Informacije. Razmjena mišljenja.

Valjda se u redizajn moralo, nema drugog objašnjenja

discover, 14.02.2020. u 19:01

a možda se ne mogu logirati kao što se ni ja nisam mogao. džaba lozinka, džaba sve. bez vjeke nije išlo.i sad mi je br. 1 iznad slike a nikakve poruke nemam u inboxu.

who dares, wins

Opet ponavljam da mi ovo miriše na namjerno opstruiranje, mozda je u sferi teorija zavjere ali tako mi djeluje

New Report

Close