10. Vratite lentu s tržišnim informacijama ispod naziva dionice.
11.Odmah nam korigirajte da možemo vidjeti objave svojih prijatelja.
Trudim se ostati konstruktivna ,ali ovo je zbilja jače od toga:
Katastrofa što ste napravili od stranice.
Vidi se po veličini slova i položaju da su “forum” i “burza” marginalizirani, a teme su za koje vjerujem da su izrazito imale utjecaj na dosezanje milijunskog pregleda u siječnju, ako ne direktno ,onda posredno.
Ja sam na ovu stranicu došla (kao i mnogi koje poznajem i kojima sam vas preporučila) upravo najprije zbog foruma , a zatim sam vas svakodnevno počela čitati. Na tematiku gospodarstva imate Jutarnji, Večernji,Index, Investing,Glas Slavonije, Slobodna Dalmacija…ali jedino vi imate forum,korisnike duže od deset godina i to vas je izdvajalo.
Isto tako, forum ima i edukativni karakter i korisnička je stranica ljudi različitih profila-ekonomista,pravnika,profesora,inženjera,poduzetnika, informatičara i dr. struka, (prava riznica znanja) ,a koji dijele iste interese na tematiku financijskog investiranja.
Ja sam na forumu imala priliku obogatiti svoje fakultetsko obrazovanje i šteta je što na forumu niste tražili sugestije u svezi redizajna (anketa ili javni upit). Možete i za sve ostalo, ovdje obitavaju vrlo inteligentni ljudi ;
Nije baš nekaj! Za početak: loše
a čemu?..ovaj antiforum je totalno odbojan kako je napravljen i nemam nikakve volje sudjelovati u njegovom ispravljanju i popravljanju jer imali smo kvalitetan, funkcionalan i solidno dizajniran forum i sad bismo se mi trebali boriti da ova redizajnirana nakarada od foruma temeljem naših sugestija što više sliči starom forumu?? koja je onda uopće bila svrha te promjene?? i što bismo im mi trebali govoriti kad je njima sasvim jasno što traži 95% forumaša: forum koji je funkcionalno identičan onome od prije 3 dana! tj. neka vrate stari forum ili će im ovdje ostati samo par čekača godota koji će piskarati sami sa sobom jer misle da su jako pametni i da imaju što poručiti svijetu.
Ovo je dno dna, potpuno unazađeno i neupotrebljivo. Nemam pojma ni kako jednim korakom doći do zadnje stranice neke teme, jel uvijek moram krenut od 2007.? Al to mi je manji problem, ovdje apsolutno ništa ne valja..
upravo je i to riješeno, prije je išlo na zadnji post na stranici, a sada ide na prvi na posljednjoj stranici, možda je to i konačni cilj ili ako nije vrlo smo mu blizu
Sam cu sebe quotat… 🙂 Vidim da su maknuli da Styria ima ikakve veze sa ovime (na dnu ekrana nema trake ko jucer)… 😀
suma sumarum: novi forum je loš, dosta lošiji od prethodnoga,kako vizuelno tako i funkcionalno. rezultat toga je vidljiv kroz masovan prestanak pisanja forumaša na istome jer koliko vidim i dalje piše uglavnom uvijek istih par navlakača koji drukaju na dionicama koje imaju za što su od ostalih forumaša do sada redovito bili nagrađivani jedinicama tj.0!…sad su ocjene postova ukinute i drukeri su došli na svoje jer kvalitetni forumaši napuštaju ovaj forum i ostati će samo takvi drukeri koji će ovdje drukati od jutra do sutra na svojim dionicama te tako ubiti zadnje ostatke vjerodostojnosti. žao mi je moderatora kojem će natezanje s takvim postovima biti glavni dio posla, ali krivanja za to sigurno nije na tihoj većini koja će otići odavde
slažem se…nema se što dodati na ovaj post….
I dalje se ne mogu ulogirati sa starim nickom: Invest
Ovo zaista predugo traje.
Iole ozbiljnija ekipa programera bi pokrpala sve bugove u roku 1 dana, a sada smo već u 4 danu.
Ipak je riječ o običnom forumu. Ne programira se aplikacija za let u svemir.
Žalosno da će dosta ekipe napustiti ovaj forum.
Iako je bilo jako puno bezveznjaka, ipak je bilo i podosta pametnih i rado čitanih forumaša.
Požurite se ili će biti kasno.