Bilo bi dobro da se topic otvara na posljednoj stranici, a ne na prvoj.
Puno vremena treba dok postane vidljivo da je objavljen novi post, mada su novi postovi vidljivi otvaranjem topica
Nema grafova
meni se čini da su teme izmiješane kroz sve stranice, obzirom da vidim među prvima neke stare teme, a na slijedećim stranicama se da naći sve teme samo moraš ići otvarati svaku,
sve će to biti riješeno, samo još malo strpljenja, pa tek smo ušli u 2020 i do kraja godine će ovi dečki to sigurno riješiti, imajte vjere,
tako je bilo i kada je zadnji puta mjenjana forma i nakon nekoga vrmena sve je skoro došlo na svoje, najuže je trajalo ažuriranje Pogledaj burzu, jer se neke cijene nisu vidjele ni do ove promjene
Zahvaljujem Vjeki na brzom rješenju problema sa logiranjem na stari nick
stisni tipkicu Sve rasprave, Atlp na stranici tri, ja sam upravo pohvalio našu novu djelatnicu za odnose s investitorima
Prespavao sam dovoljno. Ovo je isto loše kao i jučer. Kolege su već sve rekli i nema potrebe ponavljati.
Ima tu neki drugi forum, u nastajanju, ali nije da ne podrzavam inicijativu, nego ima netko ciji je ovo posao, za koga je kvalificiran i plaćen.
Molim admina, neka ukloni/izbriše prošlotjedni ivan0003, kao i današnji nick ivan003, kao i sve podatke koje sam ostavio PD sukladno GDPR, te ukoliko PD bude trgovao svojom bazom podataka NE ŽELIM biti u njoj i potražit ću pravnu zaštitu u suprotnom.
Zbogom PD i Forum PD, je moj konačan odgovor.
Hvala kolega zesko, našao sam 🙂
Koliko vidim polako se peglaju stvari i bit će to ok kada se sve popegla.
Poštovani možete li riješiti naše nickove sa dijakritičkim znakovima ? Ne možemo pristupiti našim profilima ?
Na mobilnoj verziji foruma ne mozemo otvoriti dionice tj cijene na zse.
Hvala, profil dostupan. Popravljate se. Desktop verzija bolja od mobilne.
Nacmobilnoj verziji nedostaje ono zbog cega smo tu. Link na cijene dionica zse i poredak tema te grafovi.
Clanovi foruma, pisite sugestije jer programeri uvazavaju i ispravljaju .
Poštovani:
1. Povećajte broj objava po jednoj stranici na forumu (prevelik raspon od ruba-teksta-ruba).
2.Ublažiti preveliko bjelilo stranice forum
3. Kad se otvori tema na forumu morala bi se moći prikazati odmah zadnja stranica sa zadnjom objavom (trenutno se otvara 1. stranica s najstarijom porukom).
4. Nije moguće odmah vidjeti objave prijatelja na neku temu, npr. dionicu VIRO (za razliku od korisnika koji nisu prijatelji).
5.Zašto ste prikačili i stavili u top teme OPTE i ULjANIK- istaknuli ste ih kao bitnije od drugih, ovdje toga nema, svaka dionica je nekome bitna i prethodno se slagala lista redoslijeda temeljem vremena objave.(npr. prva na listi je bila dionica koja je zadnje komentirana npr. u 18:35,druga na listi ako je komentirana u 18:30…tj. temeljem vremenskog redoslijeda )
6. Kod objave zadnjih komentara-razdvojite komentare na forumu i komentare na članke.
7. Kad se stisne “objavi”, automatski me šalje na prvu stranicu (onu koja bi trebala biti zadnja).
8.Nakon stisni “objava” ja svoju objavu više nemam mogućnost urediti (ispraviti), a mogla se ispraviti do odobrenja objave moderatora (moji prijatelji su mogli poruke vidjeti odmah).
9.Vratite nam “Like” i “Dislike” na komentare (moglo se “lajkati” nakon što je moderator odobrio objavu.