VRATITE STARI FORUM (bio dobar, osim sporih moderatora),
nađite programere (ne ove iz večernje škole) ako ih još uopće ima HR, dobro ih platite pa probajte ponovo ili ostavite staro!
Drugi puta ne gasite staro dok dobro ne istestirate novo. Klasičan amaterski gaf.
Nekoliko primjedbi na brzinu:
Nestale teme (ADPL, …), RSS feed više ne radi, naopako sortiranje, nestalo pretraživanje po TICKERu, hrpa bugova, …
PS Ovo je inače siguran put da vas jednoga dana svi zaborave, ne samo forum.
A niste loši 🙂
ako ima netko da bi želio postati moj osobni forumski prijatelj, molim za razumijevanje, jer nemam pojma gdje je ta tipkica za odobriti prijateljstvo,
molim samo ozbiljne ponude za prijateljstvo, neprijatelji isključeni
…ovo što ste napravili s forumom je kao da se Coca -Cola odrekne svog dizajna i imena…dobar i poznat brend nikad a ma baš nikad ne ide u drastične redizajne…nije problem pogriješiti ali je problem ne priznati pogrešku…
Neću trošiti riječi na novi dizajn i funkcionalnost foruma jer je u prethodnim objavama sve rečeno,katastrofa
Ne mogu se ulogirati sa starim korisničkim imenom AxeMan,molim da mi to omogućite !
Medu ostalim ne mogu se prijaviti sa starim racunom. Iz frustracije napravio novi forum sa svim tickerima pa mozemo tamo nastaviti rasprave o dionicama dionice.net/forum dok se ovdje situacija ne normalizira.
A ko zna, možda ovakvim amaterski pristupom i srozavamjem kvalitete foruma, žele otjerati i ovo malo invedticijskoforumske zajednice, kako bi lakše i jeftinije po kupovali šta valja i povukli sa burze (vidi slučaj badel ili višegodišnje mrcvarenje cijene u reziji braće pivac na krašu)
kol. vjeko, molim te, prvo riješiti stranicu najnovije poruke i da se prvo otvara zadnji post na temi a ostalo kada se stigne…
Meni piše da sam dobio 3 notifikacije, valjda zahtjeva za prijateljstvo, ali ih ne vidim u porukama i ne mogu ih odobriti… Također, gdje su nestale pojedine teme, npr. ATPL
Htio sam citirati dio tvog posta i dati komentar/odgovor, ali u citatu sam dobio samo hrpu nečitkih znakova pa ću onda ovako: koliko sam skužio, novi sustav je svima nama koji nismo bili moderirani automatski pogasio nickove i ne možeš se više logirati bez pomoći moderatora. Ja sam to riješio uz pomoć vjeke (hvala mu), ali nakon logiranja i meni su postovi sada pod moderiranjem kao nekome tko se prvi puta registrira i nema niti 1 post na forumu. Što reći nego-destimulirajuće za bilo kakvu daljnju aktivnost na forumu.
Pridružujem se molbama i apelima da se vrati stari forum sa svim ranijim funkcionalnostima jer ovo očito radi netko po prvi put i to radi jako, jako loše.