Razotkrivamo portfelje

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Razotkrivamo portfelje

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PVCM
ADPL
SAPN
DLKV
ERNT
OPTE
RIVP
Dlkv i opte -lipo potegle od pocetka godine pa dokupljiva na obe prinos cca 40 % zasad sa dokupom skupa 15 % portfelja, a uzeo ih na ljutom kraju 2016 da diverzificiran na duze staze. Adpl imam od 2012 i na situaciji sa Rusijom dokupljiva po 80 i smanjio prosjek bogami nije mi bilo svejedno ali zna san da ne mogu Putina dovijeka zajebavat ,ta dionica tek ce sad u narrdnim godinama pokazati puni potencijal otkad je zavrsio investicijski ciklus a tek Iran kad bi upa to bi bila raketa.
Ernt isto drza par godina,uredna dividenda i sve bolji rezultati,proda radi Peveca,pa se opet odlucio vratiti dijelom , dosuse manje nego sta san bio u njoj radi dobrih info sta sam dobia . Sapn – sta rec , fundamentalno dobro podcijenjena dionica + rast potrosnje u Hrvatskoj sad i u narednim godinama + dobre akvizicije. Rivp kupio nedavno po 41, 40 bagatela-sve je napisano o tome.
Pevec – tempirana bomba, ode bi moga bit teski maskr na zse…skoro proda bubreg da jos dokupim

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Drevilu i Kresi skidan kapu jer triba pun k truda za sve to kvalitetno popratit i analizirat, nadam se da ce vam se vratit u skladu sa vašim ciljevima i ocekivanjima

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

@Pongy, a je da u pravu ste. Nekad se sa 4 komada INGR-e moglo dobar auto kupit. Mislim da su se z*jebali sto nisu reverse stock splitova kako je padala. 65 milijuna dionica nije malo!

Kakvih 65mil dionica??Od kuda izvlačiš te nebuloze?

haha nebuloze, kolega bar je to lako provjerljiv podatak. Zamijenio sam broj dionica i mcap. Broj dionica je 13,5 milijuna.

Sva sreca greska je brzo otkrivena, niti 12 dana.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Portfelj ispod 10% u ovoj godini, cijena placena zbog ovog tjedna. Dokupio ledo. Rjesio se jedne dobre dionice iz portfelja, jdgt, i sad imam nesto casha. Bila je dobra, nekih 50% + u manje od pet godina na cijeni, ali i 10% dividende na ulaz svake godine (jedne 15%). Hvala na voznji, dovidjenja, ako poslovanje ostane ravna crta vidimo se ponovno vjerojatno jednom u buducnosti tek nakon velikog pada. Mozda slicno napravim s jos nekim dionicama u portfelju. S tim novcima najvjerojatnije cu podebljavati neke koje vec imam. Ovo je cjelogodisnji plan. P/E portfelja 14,87.

Portfelj ispod 10% u ovoj godini, cijena placena zbog ovog tjedna. Dokupio ledo. Rjesio se jedne dobre dionice iz portfelja, jdgt, i sad imam nesto casha. Bila je dobra, nekih 50% + u manje od pet godina na cijeni, ali i 10% dividende na ulaz svake godine (jedne 15%). Hvala na voznji, dovidjenja, ako poslovanje ostane ravna crta vidimo se ponovno vjerojatno jednom u buducnosti tek nakon velikog pada. Mozda slicno napravim s jos nekim dionicama u portfelju. S tim novcima najvjerojatnije cu podebljavati neke koje vec imam. Ovo je cjelogodisnji plan. P/E portfelja 14,87.

Drevile, nisi do sada ni jednom spomenuo Pevec, ipak si malo duže na burzi, ne vjerujem da ti nije zapeo za oko i da ti nije zagolicao maštu.
O kuna financijskog i dugoročnog duga, kupnja vlastitih trgovina iz vlastitih sredstava, organsko širenje…svaki dan prisutan u medijima i reklama na kaubojima, trgovine im uvijek pune…rast prihoda na godišnjoj bazi preko 15%…

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

80 pct LRHC
20 Pct HUPZ kesa nemam

Drevile, nisi do sada ni jednom spomenuo Pevec, ipak si malo duže na burzi, ne vjerujem da ti nije zapeo za oko i da ti nije zagolicao maštu.
O kuna financijskog i dugoročnog duga, kupnja vlastitih trgovina iz vlastitih sredstava, organsko širenje…svaki dan prisutan u medijima i reklama na kaubojima, trgovine im uvijek pune…rast prihoda na godišnjoj bazi preko 15%…
[/quote]

nije mi u 60 promatranih, a i nerado stavljam ce enter unutra, ne volim kad fi ne dobijam kvartalno.

nastavio proljetno ociscenje portfelja. pao na 15 dionica i cak 14% sam u cashu. puska za slonove spremna, mogu i jmnc ubost kad bih htio. korekcija mi prepolovila ovogodisnju zaradu.

I kod mene proljetno čišćenje.
Ili bolje rečeno, proljetno me očistillo.

ADRS 15%
ERNT 15%
ZABA 13,5%
KOEI 7,5%

Cash 49%

nastavio proljetno ociscenje portfelja. pao na 15 dionica i cak 14% sam u cashu. puska za slonove spremna, mogu i jmnc ubost kad bih htio. korekcija mi prepolovila ovogodisnju zaradu.
[/quote]
nesto casha utopio danas u dionice

u cega ako se smije znati?

New Report

Close