PVCM
ADPL
SAPN
DLKV
ERNT
OPTE
RIVP
Dlkv i opte -lipo potegle od pocetka godine pa dokupljiva na obe prinos cca 40 % zasad sa dokupom skupa 15 % portfelja, a uzeo ih na ljutom kraju 2016 da diverzificiran na duze staze. Adpl imam od 2012 i na situaciji sa Rusijom dokupljiva po 80 i smanjio prosjek bogami nije mi bilo svejedno ali zna san da ne mogu Putina dovijeka zajebavat ,ta dionica tek ce sad u narrdnim godinama pokazati puni potencijal otkad je zavrsio investicijski ciklus a tek Iran kad bi upa to bi bila raketa.
Ernt isto drza par godina,uredna dividenda i sve bolji rezultati,proda radi Peveca,pa se opet odlucio vratiti dijelom , dosuse manje nego sta san bio u njoj radi dobrih info sta sam dobia . Sapn – sta rec , fundamentalno dobro podcijenjena dionica + rast potrosnje u Hrvatskoj sad i u narednim godinama + dobre akvizicije. Rivp kupio nedavno po 41, 40 bagatela-sve je napisano o tome.
Pevec – tempirana bomba, ode bi moga bit teski maskr na zse…skoro proda bubreg da jos dokupim
Drevilu i Kresi skidan kapu jer triba pun k truda za sve to kvalitetno popratit i analizirat, nadam se da ce vam se vratit u skladu sa vašim ciljevima i ocekivanjima
@Pongy, a je da u pravu ste. Nekad se sa 4 komada INGR-e moglo dobar auto kupit. Mislim da su se z*jebali sto nisu reverse stock splitova kako je padala. 65 milijuna dionica nije malo!
haha nebuloze, kolega bar je to lako provjerljiv podatak. Zamijenio sam broj dionica i mcap. Broj dionica je 13,5 milijuna.
Sva sreca greska je brzo otkrivena, niti 12 dana.
Portfelj ispod 10% u ovoj godini, cijena placena zbog ovog tjedna. Dokupio ledo. Rjesio se jedne dobre dionice iz portfelja, jdgt, i sad imam nesto casha. Bila je dobra, nekih 50% + u manje od pet godina na cijeni, ali i 10% dividende na ulaz svake godine (jedne 15%). Hvala na voznji, dovidjenja, ako poslovanje ostane ravna crta vidimo se ponovno vjerojatno jednom u buducnosti tek nakon velikog pada. Mozda slicno napravim s jos nekim dionicama u portfelju. S tim novcima najvjerojatnije cu podebljavati neke koje vec imam. Ovo je cjelogodisnji plan. P/E portfelja 14,87.
Portfelj ispod 10% u ovoj godini, cijena placena zbog ovog tjedna. Dokupio ledo. Rjesio se jedne dobre dionice iz portfelja, jdgt, i sad imam nesto casha. Bila je dobra, nekih 50% + u manje od pet godina na cijeni, ali i 10% dividende na ulaz svake godine (jedne 15%). Hvala na voznji, dovidjenja, ako poslovanje ostane ravna crta vidimo se ponovno vjerojatno jednom u buducnosti tek nakon velikog pada. Mozda slicno napravim s jos nekim dionicama u portfelju. S tim novcima najvjerojatnije cu podebljavati neke koje vec imam. Ovo je cjelogodisnji plan. P/E portfelja 14,87.
Drevile, nisi do sada ni jednom spomenuo Pevec, ipak si malo duže na burzi, ne vjerujem da ti nije zapeo za oko i da ti nije zagolicao maštu.
O kuna financijskog i dugoročnog duga, kupnja vlastitih trgovina iz vlastitih sredstava, organsko širenje…svaki dan prisutan u medijima i reklama na kaubojima, trgovine im uvijek pune…rast prihoda na godišnjoj bazi preko 15%…
Drevile, nisi do sada ni jednom spomenuo Pevec, ipak si malo duže na burzi, ne vjerujem da ti nije zapeo za oko i da ti nije zagolicao maštu.
O kuna financijskog i dugoročnog duga, kupnja vlastitih trgovina iz vlastitih sredstava, organsko širenje…svaki dan prisutan u medijima i reklama na kaubojima, trgovine im uvijek pune…rast prihoda na godišnjoj bazi preko 15%…
[/quote]
nije mi u 60 promatranih, a i nerado stavljam ce enter unutra, ne volim kad fi ne dobijam kvartalno.
nastavio proljetno ociscenje portfelja. pao na 15 dionica i cak 14% sam u cashu. puska za slonove spremna, mogu i jmnc ubost kad bih htio. korekcija mi prepolovila ovogodisnju zaradu.
I kod mene proljetno čišćenje.
Ili bolje rečeno, proljetno me očistillo.
ADRS 15%
ERNT 15%
ZABA 13,5%
KOEI 7,5%
Cash 49%
nastavio proljetno ociscenje portfelja. pao na 15 dionica i cak 14% sam u cashu. puska za slonove spremna, mogu i jmnc ubost kad bih htio. korekcija mi prepolovila ovogodisnju zaradu.
[/quote]
nesto casha utopio danas u dionice