Razotkrivamo portfelje

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Razotkrivamo portfelje

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@crobiz
“Mislim da vecina nas ovdje prizeljkuje jedan stock split u omjeru barem 1:10 kad je JMNC u pitanju :)”
Tako je, i onda zabiti “posljednji cavao u lijes” i nema vise Jamnice kad se bureki dokopaju dionice…

@Pongy nisam bas mislio na stock split 1:100000 pa da dionica bude koliko i chunga lunga poput INGR ili OPTE. 16.500 po komadu za mene bi bilo dovoljno. Trenutno je ipak malo previse 🙂

P.S. Definitivno da dionice ispod 10 kn imaju problema sa “vjernoscu” dionicara. Uglavnom zavrse u rukama sitnih burekdzija, ne razumijem zasto.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

@crobiz
Nisu se s Ingrom mnogi “loptali” dobro vi znate u “zlatnim” vremenima koliko je dionica iznosila… Zato velim!

@crobiz
E dobro ste Ingru spomenuli, jel ta zuc je kao pelin “gorka”!

@Pongy, a je da u pravu ste. Nekad se sa 4 komada INGR-e moglo dobar auto kupit. Mislim da su se z*jebali sto nisu reverse stock splitova kako je padala. 65 milijuna dionica nije malo!

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

@crobiz
Ima nas puno koji smo “predugo” pa znam kako su mnogi i zaboravili na svoje “4” dionice…!

@crobiz
Neki su popravljali prosjek i opet ostali u gabuli! Zato ne u Janu dirati dok god se moze…

Ma razumijem ja Gazdu da ih ne zeli da budu jeftine. Samo na ovako siromasnom trzistu takve dionice neminovno zavrse nerealno vrednovane. Ja bi za Jamnicu striktno po P/E-u platio i do 50% *vise* od sadasnje cijene!

@crobiz
Gazda ima vodu koja je skuplja od nafte, zato je to ne samo za njega vec bi trebalo biti i za druge steta ikome prepustiti. Nakon svih ovih dogadanja oko Todexa a da nije jamnica u pitanju nego neka druga tvrtka na koliko bi se zaustavila.

Meni je Kresso zakon, pozdrav kolega i bravo za kanal.

Hvala, kolega! 🙂

Buduci da nam se filozofije potpuno razlikuju, mnogi filmici i teme i moj pogled na njih ti se nece svidit. Al, car dionicarstva je da ima prostora za svakoga i da svake zelis dobru zaradu! 😉
[/quote] da, imamo različit pristup ali svakako je dobro ovo što činiš a filmići su edukativni i kvalitetno prezentirani, samo tako dalje, lijep pozdrav i dobru zaradu 😀

subscribeao sam se.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

PVCM
ATPL
SLRS
PBZ
ZB
DLKV

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Ma razumijem ja Gazdu da ih ne zeli da budu jeftine. Samo na ovako siromasnom trzistu takve dionice neminovno zavrse nerealno vrednovane. Ja bi za Jamnicu striktno po P/E-u platio i do 50% *vise* od sadasnje cijene!
Baš bi dobro napravia. A da je u splitanju ovo bi bilo rušeno još i više.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close