nisam dugo, evo:
tuho 14,7%
plag 10,7%
atgr 7,7%
auhr 6,2%
korf 7,8%
ckml 5,3%
ledo 9,5%
koei 8,5%
jdgt 6,7%
kodt-p-a 11,6%
adpl 7,8%
jdos 3,1%
vodoinst, da, zaista odličan portfelj… vrlo dobar presjek gotovo svega dobrog na zse… osim one naše jedne! 😉
ja imam puno manje pozicija (siguran sam i puno manji portfelj 😉 ) i nemam više od pola drevilovih pozicija, ali gotovo sve bih vrlo rado imao.
nisam dugo, evo:
tuho 14,7%
plag 10,7%
atgr 7,7%
auhr 6,2%
korf 7,8%
ckml 5,3%
ledo 9,5%
koei 8,5%
jdgt 6,7%
kodt-p-a 11,6%
adpl 7,8%
jdos 3,1%
odličan portfelj, za moj ukus malo previše KORF, a premalo TUHO
Odlično Drevil! Nije mi jasno kako si propustio HUPZ?
misam ocekivao visestruke pozitivne reakcije na portfelj. HUPZ je u tablicama u kojima kemijam s varijablama ostao malo ispod najuzeg kruga. istina u ovom casu van tog kruga su mi i adpl i korf, ali ih svejedno drzim.
KORF je ipak napunpan x8 ili x9 od dna.
sa 25kn na sadašnjih 220kn.mnogo je to.
čudim se da to još neko drži i da nema više prodaje, a ni neka korekcija ga još jača nije opalila.
atln
atpl
ckml
korf
lkri
prfc
rizo
vpik
@gandalf
To koliko puta je nesto poraslo ne govori o vrijednosti istoga.
Npr. Zamislite kucu u centru Hvara. Cijena joj je 100 eur/m2.
Netko primijeti nelogicnost i kupi. Malo po malo cijena naraste 10 puta i bude 1000 eur/m2.
I sad se netko javi da je to precijenjeno jer je naraslo 10 puta…
A realno vrijedi vis3 od 2000 eur/m2.
Tako vam je cesto s dionicama. S kucama se ne moze dogoditi jer vise ljudi zna koliko to vrijedi. Za dionice vecina ljudi nema pojma kolika je realna vrijednost.
@gandalf
To koliko puta je nesto poraslo ne govori o vrijednosti istoga.
Npr. Zamislite kucu u centru Hvara. Cijena joj je 100 eur/m2.
Netko primijeti nelogicnost i kupi. Malo po malo cijena naraste 10 puta i bude 1000 eur/m2.
I sad se netko javi da je to precijenjeno jer je naraslo 10 puta…
A realno vrijedi vis3 od 2000 eur/m2.
Tako vam je cesto s dionicama. S kucama se ne moze dogoditi jer vise ljudi zna koliko to vrijedi. Za dionice vecina ljudi nema pojma kolika je realna vrijednost.
Pogledaj što piše tom forumašu ispod njegovih postova pa će vam biti potpuno jasno zašto piše to što piše, a to nema nikakve veze s dionicama.
nemam ptkm, prodao sam
THMT
LVCV
TOZ
KTJV
TKPR
VLBT
BDSS
GIPK
…i još par nelikvidnih dionica
THMT
LVCV