Razotkrivamo portfelje

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Razotkrivamo portfelje

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo jedan sirotinjski:

OPTE
DLKV
HDEL
CASH 0,00 %

Lijepo ste Vi to dečki složili za javnost…malo svega, minusi neznatni…gotovina spremna u svako doba… rizici nikakvi…. a dionice kvalitetne…! Pa , lijepo nam je onda bogami na burzi…što se
uopće sekiramo…?

Miami "dionice ne nose rizik" najčešće mi sami uprskamo stvari.
Usput evo portfeljea

dionice ne nose nikakav rizik ako znaš šta radiš i ako imaš vremena za edukaciju i praćenje tržišta
Usput evo portfelj

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

LKPC
KOEI

Ja sam siromak, samo dvije dionice, a opet s druge strane.. [tongue]

lp

a đe nestade tolko hvaljeni adplastik [lol] . 2 dionice po 100 hijada eur u svakoj , pa i nisi mi neki siromaj [lol] . nohardfilings , luka je ok tu će država privatizirat kroz jakog strat partnera , a za taj koncaar nisam ziher, jaca je brza na okidaču – moglo bi ga bit pojeftino [wink]
[/quote]

Pa ADPL je otišao uz ca. 90-100 % zarade, ne loše jel da?
Što se Luke tiče, ne brinem se ja, ne boj se.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

HT+CASH
42%

ZABA
HT
INA
ADRS-P-A
ATPL
TNPL
JDPL
HDUZ
BCIN
JDGT

abecednim redom, trenutno stanje:

brba-p
ceba-p
chag
elkp
frnk
hrdh
igh
pikr
pkmi
rizo
tisk
vlds
ztnj

igh-60%
HT-30%
cash ostatak

trenutno:
ULPL
ATPL
HT
ERNT
IGH
THNK
ZVCV

U planu:
KODT
KOEI

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

ht 30 %
adpl 2%
lkpc 3%
ulpl 2%
keš 63 %

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ht 30 %
adpl 2%
lkpc 3%
ulpl 2%
keš 63 %

znači ne prijavljuješ sve kupnje/prodaje

ht 30 %
adpl 2%
lkpc 3%
ulpl 2%
keš 63 %

znači ne prijavljuješ sve kupnje/prodaje
[/quote]
zaboravio sam kraš, ak na to pucaš cca 2%

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close