Razotkrivamo portfelje

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Razotkrivamo portfelje

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

35% korf
25%ptkm
15%jnaf
10%atpl
10%tisk
5%cash

top 10 pozicija:

1. HT
2. TISK
3. ATPL
4. KODT
5. JNAF
6. ADRS
7. INGR
8. IGH
9. TNPL
10. JDPL

+ još 10ak manjih pozicija, keš 5%

Kolega nemoj te se ljutiti na komentaru, ali nije li to ipak malo previše diverzificiran portfelj?

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Kolega nemoj te se ljutiti na komentaru, ali nije li to ipak malo previše diverzificiran portfelj?

Komentar je apsolutno na mjestu. Za aktivno trgovanje je previše diverzificiran, ali za buy & hold nije. Dio dionica uopće ne gledam na dnevnoj bazi.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Komentar je apsolutno na mjestu. Za aktivno trgovanje je previše diverzificiran, ali za buy & hold nije. Dio dionica uopće ne gledam na dnevnoj bazi.

[/quote]

portfelj je odličan, šteta što još nema LEDO. [cool]

I'LL BE BACK

ja svoj neću navesti jer ga izmijenim cca 2-3 puta dnevno

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ja svoj neću navesti jer ga izmijenim cca 2-3 puta dnevno

takodjer ,ali samo dio….10% cash svaki dan hranim brokere… [embarass]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ledo
koei

janaf 20%
belje 15%
ptkm 20
cash 45%

Ovo mi je portfelj uspostavljen od prije cca. 3 tjedna….malo sam ga bio preslagivao.

ATPL-R-A 31,79%
BLJE-R-A 13,17%
INGR-R-A 19,79%
KOVA-P-A 14,80% (ova nelikviduša se više ne trži na burzi i tražim dobru dušu da ju udomi)
TISK-R-A 20,37%
HRK 0,09%

Prihvaćam dobronamjerne komentare na PM…stvarno me zanima mišljenje nekog malo kompetentnijeg.

“Uz to, obožavam lov. Medvjeda što se nalazi u predvorju Dalekovoda ustrijelio sam u Lici. Ali za sve izvan posla ostane tako

ulpl 50%
vdkt 30%
adpl 10%
ingr 10%

PBZ
ZABA
IGH
LKPC
HT
RIBA
VIRO
ELKL