Rast Crobexa na krilima medijskih špekulacija unatoč poražavajućim fundamentima

Naslovnica Forum Komentari članaka Rast Crobexa na krilima medijskih špekulacija unatoč poražavajućim fundamentima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nije mi jasno da si ti pod utjecajem tako loših makroekonomskih pokazatelja i dalje vlasnik gore navedenih dionica,pa šta ne režeš:)

Uhljebe na ulicu!!!!!

Poštovani nikica,

HT je duboko fundamentalno podcijenjen, Magma je izvoznik čija marža neto dobiti će značajno porasti ukoliko se Vlada RH upravo radi poražavajućih makroekonomskih statistika odluči za uvođenje porezne olakšice izvoznicima, a Erste banku kupio sam zbog njene dugoročne perspektive i iz sentimentalnih razloga. Niti jednu poziciju za sada ne namjeravam rezati.

Pohlepa špekulanta tjera da zauzme preveliku rizičnu poziciju. Taština mu ne dozvoljava da prizna grešku transformirajući ga u navodnog "dugoročnog investitora". Ali on to nije jer nitko ne zaslužuje nazivati se investitorom ukoliko je emotivan. Zato pamet u glavu: kupuj podcijenjene dionice i dobro diverzificiraj svoj portfelj.

A gdje se nalaze te Magmine tvornice iz kojih izvozi ? Recimo meni nije poznato da u Hrvatskoj postoji tvornica igračaka.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

ovo je stvarno smijesno. ZSE je trziste glupana. Danas nisu kupovali fondovi, nego bas suprotno, sto znaci da glupani imaju dionice sada, a institucije novac. Sutra ce isto biti velik promet, mozda cijene i jos malo narastu, tj barem dok se fondovi ne isprazne, a onda ce glupani vasi prstici napraviti veliko sranje, jer fondovi ce strpljivo cekati, a vi ne.

Ja mogu razumjeti da je naš Forum prepun drukera koji plasiranjem određenih poluinformacija stvaraju paniku i nered među malim dioničarima. No, g. Petrov ovaj vaš drukerski tekst i pregolema žalost rastom najlikvidnijih dionica postavlja pitanje ima li smisla davati vam prostor koji trenutno imate ili vas preusmjeriti natrag na forum. Kada bi bilo tako kao što ste vi napisali, zbog čega onda niste brže bolje na vrhuncu jučerašnjeg vala prodali HT dionice???

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Kako ste promjenili ploču od gostovanja kod Hrge.Indeks je bio na 4500 bodova a vama su prodavali neuki paničari
bilo je povoljno vrijeme za dizanje margina i bili ste u čudu kako svi prodaju tako jeftino.Makroekonomska situacija je bila lošija nego sada.Što se dogodilo da iz jednog velikog optimista postanete takav pesimist?

Twixer
19:07
02.06.08.
“A gdje se nalaze te Magmine tvornice iz kojih izvozi ? Recimo meni nije poznato da u Hrvatskoj postoji tvornica igračaka”

KIna frende, KIna.
Kupi jeftino,prodaj skupo, isti job radi i moj stric sa dva butika pa mu ide super.
Možda trebamo kupiti i njegove dionice, perspektiva i to.

AZ? Hvala, ne.

New Report

Close