Radnici traže ostavku šefa Športskog saveza Branimira Bašića

Naslovnica Forum Komentari članaka Radnici traže ostavku šefa Športskog saveza Branimira Bašića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gradonačelnik je još dužan Mamiću i Gopcu pa nema za vas a sada će morati i Brkljačički povisiti direktorsku plaću a tu su još Osmanovićka, Velkovska, pa propala ministrica zdravstva, velika ekonomistica Švaljekica koja je napustila Jadranku a i mnogi, mnogi drugi.

STOTINJAK SDP-ovaca PODRŽALO BANDIĆA

TRI DANA uoči lokalnih izbora potres u zagrebačkom SDP-u. Oko sto članova mjesne organizacije te stranke u Brezovici odlučilo je napustiti gradski SDP i podržati aktualnog gradonačelnika Milana Bandića.

“Nemamo više što tražiti u toj stranci”, poručuju nezadovoljnici. Temeljni razlozi su nezadovoljstvo na državnom i gradskom nivou, izvijestio je voditelj Izbornog stožera Mjesne organizacije SDP-a Brezovica Stjepan Cerovski.

“Ta stranka, na žalost, nije više stranka onih socijalnih vrijednosti koje je, kako i u samom Statutu, tako i u svim kasnijim dokumentima, proklamirala i jednostavno je to nešto što nas ne zadovoljava. Iz tog razloga smo donijeli ovu odluku”, rekao je Cerovski.

U drugom krugu lokalnih izbora, danas bivši SDP-ovci daju potporu aktualnom zagrebačkom gradonačelniku. “U drugom krugu dajemo podršku aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću za osvajanje još jednog mandata u Gradu Zagrebu”, istaknuo je Cerovski.

.

New Report

Close