Radja mi se , ministre Milinoviću…Radja!

Naslovnica Forum Razno Komentari blogova Radja mi se , ministre Milinoviću…Radja!

Nadam se da će mappet show ubrzo završiti!

JUDITA DRAGA, kako je krenulo s lopatama , škarama , poljupcima i ostalim detaljima neće tako brzo. Svaki uloženi trud vladajućih medju ove ovce koji im još vjeruju je “one point more”.
Tješim se samo, da ima nas koji ne podliježemo značaju polaganja kamena temeljca , jer, da ga ova država ima pravilno položenog bilo bi nam bolje………….

Naučili smo jednu važnu stvar: demokracija nije savršen sistem, ali nažalost boljeg nemamo. Vjerujem da je jedini izlaz iz ove močvare u obrazovanju budućih generacija- tako da bude što manje poslušnika, a što više onih koji su sposobni zauzeti kritičku distancu. Tome sam, u ostalom,posvetila život.

SPIN do SPINa .. meni je to odavno jasno, godinama pace.. i znam da mnogi to vide, i onda IZBORI… i shvatim da vecini ni dalje nije jasno, opet. Danas sam procitala da HDZ jos uvijek ima podrsku 25%. Prestrasno. Ili je ponovo spin. Voljela bih da je, ali svaki put je tako, a onda opet “oni” nekako dodu na vrh. Kao da je zabranjeno biti na vrhu ako nisi lazljiv, kriminalac, glup, poltron, budalas, ili bar nesto od toga. Takve nas narod izgleda voli jer mu omogucavaju da sam sebi ne izgleda glupavo… Kako drugacije objasniti jos uvijek znacajan postotak podrske HDZ i Jaci?

lunoprof

a gdje je sad taj sadrzaj? .. ne znam vise ni sto sam napisala.. Mozda sam trebala pitati Tko je i gdje je Moderator? i otkad sad to, kad ni prije ni poslije ovog komentara nije bilo slicne “kontrole” “moderatora”?

lunoprof

ima, ima kontrole lunoprof, samo napišite nešto oštrije o žabokrečini burze ili o vladajućoj garnituri i članka nema a izbrisan je sa posta.

upss.. hvala zvonkac.. na zalost nemam pojma sto sam napisala.. inace bi to sad negdje drugdje objavila. no za drugi put znam. prvo copy pa ak ga zblokira ide na drugo net mjesto. ovdje mi se to jos nije dogodilo.

lunoprof

New Report

Close