Ja sam protiv mjenjanja imena.
Nepotrebni troskovi i sad kad je Pevec izgubio pravno bitku nema potrebe za mjenjanjem.
Pevec je vec prepoznatljiv brand, steta bi ga bilo mjenjati, ali eto, oni sigurno znaju bolje.
Da li mislite da će poslovnice u Vukovaru i Vinkovcima biti isplative?.. Samo se spominju radna mjesta, a isplativost tih radnih mjesta baš i ne..
Da li mislite da će poslovnice u Vukovaru i Vinkovcima biti isplative?.. Samo se spominju radna mjesta, a isplativost tih radnih mjesta baš i ne..
Mislim da hoće.
Tamo nema ničega.
Ne bi otvarali da nemaju projekcije isplativosti.
Mislim da hoće.
Tamo nema ničega.
Ne bi otvarali da nemaju projekcije isplativosti.
Taj dio me i brine =)
Pogotovo jer su Vukovar i Vinkovci pola sata vožnje.. Baš da će obje poslovnice bit profitabilne.. a vidjet ćemo
A gle, svi nesto raduckaju oko kuce, vrta, kupuju aparate, sitan repromaterijal itd.
Ne ulazim u procjene.
Oni su bolji u tome od mene.
– Uprava je više puta istaknula da će predložiti Glavnoj skupštini izlazak na uređeno tržište kad ocijeni da nema izazova iz prošlosti, što ćemo i učiniti. Naime, još imamo mnogo sporova koji jesu u finalnoj fazi, ali nisu jednostavni. Ni jedan nije zahtjevan kao onaj s Pevecom, ali riječ je o velikim financijskim vrijednostima, što nisu povoljne okolnosti za izlazak na uređeno tržište. Pretpostavka je da ćemo za to biti spremni za dvije do tri godine.
Znaci za 2 do 3 godine misli da ce Pevec na burzu sto je ok, neka se drzi recenog.
U medjuvremenu neka isplacuju dividendu i kad se vrati za 2, 3 godine na Burzu onda ce dionica biti i 200k – 250k kuna.
Ma divota, samo komu prodat jednu dionicu za 250 tisuca kuna :), ali to su slatke brige
neka se drzi recenog.
Kazu oni svasta. Reko je i da neće biti dividende, pa niti mjesec dana kasnije…eto ti dividende. Tako da to njegovo po novinama je samo govorancija što u tome trenu lijepo zvuči.
Kazu oni svasta. Reko je i da neće biti dividende, pa niti mjesec dana kasnije…eto ti dividende. Tako da to njegovo po novinama je samo govorancija što u tome trenu lijepo zvuči.
[/quote]
Uprava tri godine za redom predlaže da divenda ostane u tvrtki..
Odluku donosi skupština.
Mali dioničari su uvijek za divendu..
Što vas muči?
[/quote]
Odluku donosi skupština.
Što vas muči?
[/quote]
Ništa me ne muči. Samo konstatiram da uprava govori jedno, bude drugo. Isto tako govori i za izlistavanje na burzi što također odluku donosi skupština, jel tako?
A što muči vas u/oko uprave?
[/quote]
Odluku donosi skupština.
Što vas muči?
[/quote]
Ništa me ne muči. Samo konstatiram da uprava govori jedno, bude drugo. Isto tako govori i za izlistavanje na burzi što također odluku donosi skupština, jel tako?
A što muči vas u/oko uprave?
[/quote]
Upravo tako..
I isplata dividende i izlistavanje dionice na burzu je u nadležnosti skupštine..tu je Uprava samo predlagatelj