Ne moraš se bojat. Evo i ja sam zainteresiran za kupnju po tim cijenama. Možeš mi se javit.
Ali, ako ćemo ljudski, ja to nebi prodaval, ljepše je dobit DIVKICU ili ako prodaješ da čekaš višu cijenu.
onda koji vam je target za izlaz…kroz dvi-tri godine ovo neće viditi burze..znači očekujte još 1..2…3 pokušaja otkupa od lovriše
Izlaz? Što je to? A kamo da izađem? Da radim bespotrebni promet brokeru i da on kupi proviziju a zarada nikakva na ovom učmalom i uništenom tržištu. Kad divka postane premala u odnosu na cijenu dionice (kolika je kamata za držanje novca u banci?) ili netko drugi počne dijelit izdašniju divku razmišljat ću o odlasku. Samo meni tako nešto nije na vidiku i ne očekujem ubrzo da se nešto pojavi.
Znači ne moram se bojati…ima zainteresiranih za cijenu od 387kn…vjerojatno među njima ima onih koji bi se još rastegli 10-15%
Ne moraš se bojat. Evo i ja sam zainteresiran za kupnju po tim cijenama. Možeš mi se javit.
Ali, ako ćemo ljudski, ja to nebi prodaval, ljepše je dobit DIVKICU ili ako prodaješ da čekaš višu cijenu.
[/quote]
Slazem se.
Otkupljivaca po 400 ima koliko hoces sad kad su prosle dvije divke, a prije prve strah me bilo dati i 250. Mnogi su prodali na delistu i po 175, a neki i na ponudama po 169 i 223.
Sve je stvar percepcije rizika i moguce dobiti, za neku cijenu. Nije to lako…
Danas zovem lika za onaj popust vezan za poklon bonove iz Pevca. Veli lik da nema više po 15% nego samo po 10 % jer da je velika potražnja za pevecovim bonovima. Čini se da nas čeka opet rekordna godina. 🙂
Predvidaju bar dvoznamenkasti rast poslovanja u 2019.
Idemo preko 2 mlrd prihoda sigurno, i potencijalno 155-160 mln dobit? 🤞
I kaze PU cilj im je izmedu ostalog i zadovoljstvo malih dionicara, ne bi bilo lose na burzu prije bear marketa hehe
Predvidaju bar dvoznamenkasti rast poslovanja u 2019.
Idemo preko 2 mlrd prihoda sigurno, i potencijalno 155-160 mln dobit? 🤞
I kaze PU cilj im je izmedu ostalog i zadovoljstvo malih dionicara, ne bi bilo lose na burzu prije bear marketa hehe
Da, izlazak na burzu bi bio jackpot za sve.
Logika govori da bi trebali i mogli.
A sto ce stvarno biti ostaje da vidimo.
Lipo je vidit peveca na ovakvoj listi gdje je