PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bookworm@
Kako odakle. Mogu podici kredit / posuditi a onda dobrim dijelom Pevecovim parama vracati iz dividende.

Valjda imaju sličnu taktiku kao Carlos Slim, pri kupnji ili privatizaciji TELMEX-a…?

Tko jos drzi dionice ima se pravo nadati dividendama, e sad hoce li ih docekati to je drugo pitanje.

Tu je po meni jedna druga igra: Pevec radi svoj posao, sirenje itd. Rjesenjem todexa, rejting sad bio, kroz godinu dana ako ne grune vani moglo bi ovdje na TK biti vrlo zanimljivo. A onda se otvara pitanje brze i krupne kapitalizacije dotad ucinjenog.
Kakav je smisao imati nesto sto doduse zaradjuje, a pored tebe prolazi velika lova na burzi?
Izlazak na burzu uz prodaju nekog paketica morovincima bi napravilo za firmu i za veci ske vlasnike fantastican posao.
Brza kapitalializacija uz zadrzavanje vecinskog paketa, legitimizacija pred sirom javnoscu (divka za dionicare, mirovince itd.), zarada na burzi, sjajna poslovna prica, besplatna najbolja reklama. Uglavnom potencijalna prica do bola.
Reklama koju ne placas nego na njoj zaradjujes.
Tako govori logika kapitalizma.
Vjerujem da nece proci neopazeno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

https://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/pevec-otvorio-30-milijuna-kuna-vrijedan-prodajni-centar-u-cakovcu/

nisam se mogao nagledati ovolkio poštenja i transparentnosti u ovog gospodina. samo hrabro ddalje, za pevec i za rvacku

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

https://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/pevec-otvorio-30-milijuna-kuna-vrijedan-prodajni-centar-u-cakovcu/

nisam se mogao nagledati ovolkio poštenja i transparentnosti u ovog gospodina. samo hrabro ddalje, za pevec i za rvacku

Najveci “kosturi” ste vi dionicari… kad vas se “izbaci iz ormara” sve bude drugacije…

https://capital.com.hr/forum/tema/WODwx1/pvcm-r-a

Druze Havi, sve jasno.
Zato NE DAM.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako su pravi gazde i baje odradit ce dokap, to izgleda ide, izaci na burzu uz potporu mirovinaca i pustiti da i mali medju kojima hrpa branitelja nesto zarade.
To bi bila najbolja kapitalisticka prica u RH dugo godina vec.

Einhell prodao

A koji je bio njegov račun?

Ovo skrbništvo od Intercapitala?

serislav detaljno prati knjigu dioničara. ne znam točno imao je puno među prvim dioničarima. neka kolega potvrdi ili opovrgne informaciju. ja sam i znog ajnhela vjerovao. sad više vjerujem vlastitim očima.

Ne pratim detaljno. Zadnja mi je iz desetog mjeseca.
Ako je Austrijanac prodao vjerovatno je zato da ostane na policama. Ne znam sto bi drugo bilo.
Neka opservacija mi je bila da je ljudi s preko recimo 500 dionica bilo 100 do 150. Ne sjecam se tocno. Uz tadasnjih 1700 dionicara.
Sad ih je negdje 1400-1500, sudeci prema objavi Uprave u pozivu na skupstinu.

New Report

Close