PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znaci da su prikupili nekih 20.000 kom u ponudi. Ocekivano.

Stvarno je i meni ocekivano, ali malo nejasno… poduzece koje u godišnjim prihodima nema koliko sad imaju u Pevecu!???
[/quote]

beba, s kojeg je ovo portala, uz plaćanje pretpostavlja. izgleda fantastično, najbolje od svih jkoe sam dosad vidio.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Stvarno je i meni ocekivano, ali malo nejasno… poduzece koje u godišnjim prihodima nema koliko sad imaju u Pevecu!???
[/quote]

treba gledati bilancu – ako u aktivi u dug fin imovini imaju pevec, a imaju, ond au pasivi moraju imati taj siti iznos ILI U KAPITALU I REZERVI ILI U DUGU. ako imaju revid izvjesca , tu ce pisati kojeg vida je taj dug – banke, pozajmice povezanih, pozajmic nepovezanih itd.

[/quote]

beba, s kojeg je ovo portala, uz plaćanje pretpostavlja. izgleda fantastično, najbolje od svih jkoe sam dosad vidio.
[/quote]

https://nova.poslovna.hr/login.aspx

blagodarim, sjajna stvar

možete li izvjesiti bilancu – tu naime leži odgovor odkle pevec pare – ili iz kapitala ili iz zaduženja, nema treće

blagodarim, sjajna stvar

možete li izvjesiti bilancu – tu naime leži odgovor odkle pevec pare – ili iz kapitala ili iz zaduženja, nema treće

Kad budem pri compu. Inace pokazatelji su za Dicentru, odakle im pare za udjele u Pevecu.

mislio sam dicentru – u njihovoh bilanci je , je li, pevec

to nema sto drugo biti no zaduzenje. no, tko im je tutnuo pare, to mozda pise u revidiranom izvjescu, ali najvjerojatnije ni tamo

Kako odakle. Mogu podici kredit / posuditi a onda dobrim dijelom Pevecovim parama vracati iz dividende.

mislim da to neće biti slučaj, mislim da su oni paravan, a pare dajej netko drugi – jedno društvo gasifikacijsko, prvo medu jednakima.

Ide vjerovatno i jedno i drugo.
Od banaka su vec dizali.
Pitanje je koliki ce udio biti cega.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

to nema sto drugo biti no zaduzenje. no, tko im je tutnuo pare, to mozda pise u revidiranom izvjescu, ali najvjerojatnije ni tamo

Evo, za investimira!

Svi krediti, pozajmice itd. uredno imaju i kamatu i rok povrata sto hoce reci otplatni plan.
Kojeg god da su porijekla.
A Pevec radi odlicno i jos ce bolje.
Ako nas ne istisnu sto po mojoj procjeni nema sanse bit ce dobro.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Evo, za investimira!
[/quote]

blagodarim – pola pozajmice, pola krediti.

ivica vlasnika, anti ivica poslovanje, kakve smo mi sreće, baš smo baksuzi.

New Report

Close